(Nettavisen)

Etter vinterens noe opphetede passiar mellom HamKam, Rosenborg, Kjetil Rekdal og Geir Frigård skal klubbene nå altså møtes for første gang. Det kommer garantert til å bli en følelsesladet og tøff affære.

HamKam - Rosenborg
Uavgjort @ 3.40
Spillstopp: Søndag 22.mai kl. 19.59
Trykk på denne linken for å følge dette spillet

Følelsesladet tilbakekomst for Rekdal/Frigård
Dette blir en spesiell kamp for HamKam som altså tar i mot sine gamle trenere Kjetil Rekdal og Geir Frigård når de kommer til Hamar med deres nye klubb Rosenborg. Og HamKam har absolutt ikke gjort seg bort her i starten av tilbakekomsten til Eliteserien hvor de kun har tapt en av sine seks første kamper. Dessverre har de også kun vunnet en, men de står uansett med respektable 1-4-1 og en 9.plass på de seks første kampene. 1-1 borte mot HamKam sist viste bra tendenser, og de ledet kampen på Intility til det gjensto et kvarter før Zuta utlignet til 1-1 for hjemmelaget.

Onsdag er det ca. 55 millioner i Viking Lotto-potten. Spill her!

Sterke hjemme på Briskeby
Her på Briskeby har de vist seg ganske tøffe å bryte ned, og etter at Lillestrøm klarte 2-2 her i den aller første runden har ingen lag klart å score mål på hjemmelaget. Med 3-0 mot Sandefjord og 0-0 mot Aalesund sist viser de bra forsvar, men er det noen som vet hvordan de skal slå dette HamKam-laget så bør det være Kjetil Rekdal. Bjørlo og Onsrud er fortsatt ute for HamKam.

Har du lyst til å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Rosenborg sliter med eget spill
Rosenborg har vært en vrien nøtt hittil denne sesongen. Man vet ikke helt hva man skal tenke, og noe særlig med eget spill har man kanskje ikke sett enda. De var gode sist når de slo Sandefjord 3-0 hjemme på Lerkendal, men 2-3-1 og ni poeng på seks kamper gir et ganske så middels inntrykk.

Kan kynikeren Rekdal løse oppgaven?
De har slitt med å vise noe særlig etablert spill i bortekampene, og etter at de var gode mot Bodø/Glimt i 2-2-kampen der har det gått bare nedover i de siste kampene med 0-0 mot Sarpsborg 08 og 0-3 mot Strømsgodset. Men er det en kamp trener Kjetil Rekdal ønsker å vinne, så er det denne mot gamleklubben HamKam, og som den taktikeren han er finner han nok en måte å stagge HamKam på. Men om det holder til seier er en helt annen sak. Her er Giampaoli og Augustinsson fortsatt ute for trønderne.

Dette er en kamp med mange forskjellige undertoner. Ingen av lagene ønsker å tape denne kampen, og lagene kjenner nok hverandre ganske så godt med tanke på at Rekdal/Frigård har trent de begge det siste året. Dette blir fort en taktisk kamp, og det blir uansett ingen lett tilbakekomst for trenerduoen. Vi tror mest på poengdeling, og 3.40 er klart spillbart.

HamKam - Rosenborg
Uavgjort @ 3.40
Spillstopp: Søndag 22.mai kl. 19.59.
Trykk på denne linken for å følge dette spillet