Gå til sidens hovedinnhold

Får Uniteds vidunderbarn starte mot Granada?

Manchester United har skadeproblemer offensivt. Det kan bety at Ole Gunnar Solskjær gir stortalentet Amad Diallo sjansen fra start.

(Nettavisen)

En av grunnene til at Amad ikke har startet for Manchester United så langt er at 18-åringen mangler erfaring på toppnivå.

Amad er et av Europas største talenter, men selv om han kan komme til å koste Manchester United over 400 millioner kroner, har alle hans ni opptredener for førstelaget til Atalanta og United vært som innbytter, ifølge Manchester Evening News.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Så langt har Amad spilt 83 minutter for Manchester Uniteds førstelag, og samtlige minutter er spilt i Europa League. Elfenbenskysten-gutten, som fyller 19 år i juli, har vært ubenyttet reserve hos Ole Gunnar Solskjærs menn i de seks siste Premier League.

Da Ole Gunnar Solskjær svarte supporterne på Sky Sports i forrige uke, snakket han om potensialet til Amad og hvorfor han gradvis spiller tenåringen inn i laget.

- Han er en ung gutt. Han er 18 år, men vi ser et stort, stort potensial i ham, sa Solskjær.

- Han er en fin gutt, han jobber hardt, men han trenger å tilpasse seg et nytt land og et nytt språk. Han snakker ikke engelsk godt nok ennå til å bruke språket, men han lærer. Vi mener han har ferdighetene mentalt, teknisk og fysisk til å bli en toppspiller hos oss.

Det kan muligens være lurt å matche ham forsiktig, men det er også argumenter for at United trenger ham nå.

Her finner du hele oddsprogrammet.

18-åringen viste i kampen mot AC Milan at han har ferdigheter som er verdt de millionene United har punget ut.

Manchester Evening News mener det vil være en perfekt mulighet å la Amad spille fra start i en Europa League-match som virker overkommelig, langt vekke fra presset på Old Trafford.

Uansett om Amad får starte eller ei, så tror vi på United-seier torsdag.

Granada - Manchester Utd (Pause/fulltid dobbel) - B/B 2,25 (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League. kvartfinale. Kamp 1 av 2. Ole Gunnar Solskjær har ledet Manchester United tilbake til toppen av Premier League, til semifinale i ligacupen og kvartfinale i FA-cupen, men skal de ta et trofé denne sesongen må De røde djevlene vinner Europa League.

Manchester United møter La Liga-laget Granada, som slo ut Ole Gunnar Solskjærs gamle klubb Molde i forrige runde. Det spanske laget har debutert i Europa League med bravur, men vi tror de får problemer mot engelskmennene torsdag.

Granada sliter med formen

Granada har falt ned til niendeplass i La Liga, og spiller neppe i Europa neste sesong. Spanjolene har imponert på veien til kvartfinalen, hvor de blant annet har slått ut italienske Napoli.

Men det virker som de spanske debutantene begynner å merke kjøret, og at det går utover resultatene.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Granada har tapt de tre siste kampene i alle turneringer, inkludert tapet mot Molde i forrige runde. I helgen tapte de 0-3 mot Villarreal hjemme i Anadalucia.

Solskjærs mannskap har vært best på bortebane denne sesongen. De svakeste prestasjonene i Premier League denne sesongen har kommet hjemme på Old Trafford.

De røde djevlene har vunnet begge bortekampene i utslagsrundene denne sesongen. United slo både Real Sociedad og AC Milan på bortebane, mens de spilte uavgjort mot begge lagene hjemme på Drømmenes teater.

Manchester United mangler flere nøkkelspillere, men har fått tilbake Juan Mata og Alex Telles til kampen mot Granada. Mata har vært i Spania på grunn av morens dødsfall, mens Telles er tilbake etter sykdom.

Flere tenåringer i United-troppen

Kneskaden som kan holde Anthony Martial ute resten av sesongen, ga Solskjær hodebry før Marcus Rashford måtte halte av banen i kampen mot Brighton. Selv om Rashford er med i troppen til Granada-kampen, kan det hende Solskjær vil hvile ham til kampen mot Tottenham i helgen. I såfall vil Amad Diallo være et spennende alternativ.

Tenåringsangriperen Anthony Elanga kan også få sin debut for United etter å ha blitt tatt opp fra B-listen.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Granada har ligget under til pause i tre av de fire siste kampene i La Liga, og de har tapt alle tre kampene.

United har vunnet de tre av de fire siste kampene, og de skal være i stand til å lede til pause og vinne etter 90 minutter mot et Granada-lag som kun har vunnet én av de siste seks kampene i Europa. 2,30 i odds på B/B-spiller er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset