(Nettavisen)

Real Madrid og Atletico Madrid møtes i kvartfinalen i Copa del Rey. Dette er et av de mest intense derbyene i Europa, men torsdag vil det bare være 334 Atletico-fans på Santiago Bernabéu, som har plass til over 81 000 tilskuere.

Atletico ba om totalt 4022 billetter til kampen, ifølge den spanske avisen Marca, men de fikk bare en tolvte del av billettene. De skyldes oppførselen til en gruppe Atleti-supportere som kom med rasistiske tilrop til Vinicius sist lagene møttes.

Det finnes ikke regler for hvor mange billetter motstanderlagets supportere har krav på i Spania.

Det betyr at hjemmebanefordelen for Real blir enda større i torsdagens kamp.

Real Madrid - Atletico Madrid

Odds: Real Madrid vinner og under 3,5 mål - 2,60 i odds

Kampstart torsdag 26. januar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Santiago Bernabéu

Kampen kan sees på VG+

Vi tror Real Madrid vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,60 i odds

En uke, tre store kamper. Real Madrid avslutter denne måneden og starter den neste med å spille tre kamper på rad på Estadio Santiago Bernabéu i La Liga og Copa del Rey.

De tre kampene vil antakeligvis definere om sesongen deres anses som en vellykket i mai. Los Blancos skal møte Atlético Madrid, Real Sociedad og Valencia i løpet av den neste uken. Deretter går turen til Mallorca, og så videre til VM for klubblag i Marokko.

Real Madrid har slått tilbake etter tapet mot Barcelona i Super Cup-finalen. Los Blacos har i de to siste kampene slått Villarreal 3-2 og nå sist Athletic Bilbao 2-0. Begge kampene ble spilt på bortebane.

Torsdag er Carlo Ancelottis lag tilbake på Santiago Bernabéu for første gang på 77 dager.

De har vært sterke hjemme i hovedstaden, hvor de har vunnet åtte av de ti siste kampene.

Men de har kun klart å holde nullen i én av kampene.

Begge lag har scoret i ni av de siste ti hjemmekampene til Real Madrid, og begge lag har scoret i ti av de siste 13 kampene til Los Blacos i alle turneringer.

Atletico har scoret i ni av de siste ti bortekampene denne sesongen, men det er en stund siden sist de klarte å få ballen i mål på Santiago Bernabéu. Sist det skjedde var i augsut 2018.

Real har nemlig holdt nullen i de fem siste hjemmekampene mot Atletico Madrid. Faktum er at begge lag kun har scoret i to av de siste syv kampene mellom Madrid-klubbene.

Det vil være en stor overraskelse om Atletico Madrid vinner torsdagens cupkamp. De har kun slått Madrid-rivalene én gang på de ti siste møtene. Borteformen til Diego Simeones lag er ikke særlig imponerende. De har tapt fem av de siste 15 bortekampene.

Historien viser at byderbyene mellom Real Madrid og Atletico Madrid ofte er intense og jevnspilte, og det blir sjelden målrike kamper mellom disse to lagene.

Kun i to av de siste 22 kampene mellom Atleti og Real har det vært scoret over 3,5 mål. Real virker hakket hvassere enn Atletico denne sesongen, og vi tror vertene slår rivalene ut av cupen.

Vi tror Real Madrid vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,60 i odds