(Nettavisen)

Statistikken viser at United har en misunnelsesverdig rekord.

Slik får du 2,65 i odds på Manchester United-seier i serieåpningen

De har vunnet 20 av sine 30 sesongåpninger (67 %), som er best av alle de nåværende klubbene i Premier League som har spilt i Premier League de siste seks sesongene.

De røde djevlene har vunnet seks av sine siste syv. Det eneste tapet i denne perioden kom hjemme mot Crystal Palace (1-3) i 2020, men vi tror ikke de går på samme blemmen mot Brighton.

Spanderer første måneden med Premier League på TV. Skaff deg tilgang her!

Manchester United har for vane å starte bra, og kan forbedre sin egen rekord med seier mot Brighton søndag.

Manchester United - Brighton

Odds: Manchester United vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,65 i odds

Kampstart søndag 7. august klokken 15.00

Spillestopp kl 14.59 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester United vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,65 i odds

Det har vært noen turbulente sesonger for Manchester United, som har opplevd hyppige managerskifter og ikke har vunnet en tittel siden 2017 i Europa League.

Før årets sesong er det er ny optimisme i klubben, noe som i stor grad skyldes at tidligere Ajax-trener Erik Ten Hag har kommet inn dørene på Old Trafford.

Se den nye Manchester United-drakten her

De røde djevlene håper at den nederlandsk taktikeren kan sørge for at det spilles Champions League-fotball på Drømmenes teater igjen neste sesong. Skal det skje, må de vinne mot lag som Brighton.

Sesongoppkjøringen startet svært positivt for De røde djevlene som slo Liverpool, Melbourne Victory og Crystal Palace henholdsvis 4-0, 4-1 og 3-1, men de står med to tap og én uavgjort i de tre siste kampene.

Se Premier League på Viaplay med Strim. Skaff deg tilgang her!

Likevel; Manchester United-laget virker farligere offensivt og har scoret 14 mål i treningskampene. Ten Hag har en tydeligere plan enn sine forgjengere hvordan han vil spille fotball, og spillere som Jadon Sancho, Anthony Martial og Marcus Rashford har tidvis sprudlet etter at nederlenderen tok over.

Treningskampene har vist at det fortsatt er grunn til å være bekymret over forsvarsspillet. United har kun klart å holde nullen én gang i oppkjøringskampene, og Ten Hag vet antakeligvis ikke ennå hva som er hans beste førsteellever, men de vil neppe pepret av et Brighton-lag som slet med å skape sjanser sist sesong.

Mistet nøkkelspillere

Graham Potters lag scoret kun 42 mål i ligaen i 2021-2022-sesongen. Det var det fjerde laveste i divisjonen. Kun 18 år gamle Julio Enciso har blitt hentet inn i løpet av sommeren for å styrke angrepet. Det skremmer ingen, selv ikke et rufsete Manchester United-forsvar.

The Seagulls har scoret i tre av de fire siste bortekampene på Old Trafford, men at de skal score flere mål enn United søndag virker urealistisk.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Her leverer du kupongen før lørdag kl. 18.00

Det har vært scoret tre mål eller flere i fem av de seks siste serieåpningene til Manchester United, og seier til hjemmelaget og over 2,5 mål i kampen synes å være et bra spill. Særlig siden Brighton er svekket defensivt.

Brighton hadde det sjette beste forsvaret i Premier League sist sesong, men sommersalgene av midtbanestjernen Yves Bissouma og forsvarssjefen Marc Cucurella vil gjøre Potters lag mer sårbare bakover.

Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo kan få spilletid i lørdagens kamp, ifølge BBC, selv om portugiseren kun har spilt 45 minutter i sesongoppkjøringen. Anthony Martial er ute med en muskelskade, men Jadon Sancho og Luke Shaw er begge friskmeldt etter sykdom.

Brightons midtbanespiller Alexis Mac Allister er tilbake til denne kampen. Jakub Moder er den eneste spilleren på skadelisten akkurat nå.

Vi tror at Manchester United vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,65 i odds