Gå til sidens hovedinnhold

Danmark feier over Østerrike og kvalifiserer seg til VM

Danmark har imponert voldsomt i kvalifiseringen til VM. Hjemme mot Østerrike sikrer de seg plass i neste års VM i Qatar.

(Nettavisen)

Danmark - Østerrike

Odds: Danmark vinner og holder nullen

Kampstart tirsdag 12. oktober kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Parken stadion

Kampen kan sees på TV2 Sport 1 og TV2 Play

Vi tror Danmark vinner og holder nullen. Spill på det her til 2.35 i odds

Danmark er inne i en virkelig god periode der de spesielt det siste året har funnet frem storspillet. Kasper Hjulmand etterfulgte Åge Hareide som trener for Danskene og hadde sin første kamp hjemme mot Belgia 5. september 2020.

Det ble ingen flying start da de tapte 0-2 hjemme for det sterke Belgiske laget i Nations League, men sakte men sikkert har de spilt på seg trygghet og selvtillit, og så langt står Danskene med 16 seiere, 2 uavgjorte og 5 tap med Hjulmand som trener.

Det er flust med ledertyper i det Danske laget noe vi spesielt så under sommerens EM da Christian Eriksen falt om i kampen mot Finland med hjertestans. Etter at det verste sjokket hadde lagt seg fant Danskene flyten og tok seg helt til semifinalen der de røk mot England.

Det er ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Danmark feier over all motstand

I VM-kvalifiseringen har de pløyd over all motstand så langt og står med syv seiere på rad og leder gruppen suverent. Med seier over Østerrike er de allerede klare for VM-sluttspillet i 2022.

I tillegg har de en enormt imponerende målforskjell på 26-0. De har kun sluppet motstanderne til ni skudd på mål på de syv kampene, og har muligheten til å sette en uslåelig rekord ved å gå gjennom kvalifiseringen uten å slippe inn mål.

I den motsatte kampen mot tirsdagens motstander vant Danmark 4-0 på Ernst Happel stadion i Wien og da hadde faktisk Østerrike ingen skudd på mål, selv med storspillerne Marcel Sabitzer og David Alaba på laget.

Østerrike har hatt en meget blandet kvalifisering så langt. De står med tre seiere, en uavgjort og tre tap på de syv kampene de har spilt. Den nevnte kampen mot Danmark er nok bunnpunktet, men 5-2 smellen borte mot Israel 4. september var også fryktelig.

De sliter kraftig med å tette igjen foran eget mål og har sluppet inn hele 13 mål på syv kamper. Det må de få ordnet, ellers kan det bli stygge siffre i Parken mot et høytflyvende Danmark.

Danmark sikrer VM-plassen

Danmark har scoret flest mål av samtlige land i kvalifiseringen med sine 26, og er det eneste laget som heller ikke har sluppet inn mål. Med 15-0 i målforskjell på tre hjemmekamper tror vi Danmark fortsetter kjøret mot Østerrike.

Danmark vinner og holder nullen spiller du på her til 2.35 i odds

Østerrike har rotet og sluppet inn veldig mange mål på grunn av personlige feil og at de ikke henger sammen. Hjemme mot Danmark og borte mot Israel var det spesielt ille. Vi tror Danmark utnytter et vaklende Østerrike og scorer flere enn 2,5 mål.

Spill på det her til 2.90 i odds