(Nettavisen)

Brentford - Arsenal

Odds: Begge lag scorer og det blir over 2,5 mål

Kampstart søndag 18. september kl 13.00

Spillestopp kl 12.59 Live odds etter kampstart

Brentford Community Stadium

Kampen vises på TV3+ og Viaplay

Vi tror begge lag scorer og det blir over 2,5 mål totalt. Det spillet leverer du her

Brentford og Arsenal braker sammen i Premier League søndag formiddag. Kampen var egentlig satt opp kl 15.00, men på grunn av Dronning Elisabeths begravelse er den flyttet frem til kl 13.00.

Hjemmelaget banket Leeds 5-2 hjemme i sin siste kamp før dette oppgjøret, mens Arsenal var en tur i Sveits og vant 2-1 mot FC Zürich i Europaligaen.

Det var en stor dag for Brentford på torsdag når spydspissen og storscorer Ivan Toney ble tatt ut for å representere England i Nations League-kampene mot Italia og Tyskland neste uke.

Formen han har vist i år, og spesielt i den siste kampen mot Leeds, gjorde at uttaket var helt fortjent. Toney står med fem scoringer i Premier League denne sesongen, og er med det nummer fire på toppscorerlisten, bak Haaland, Mitrovic og Kane.

Mot Leeds var det sjansebonanza, og Toney hadde virkelig dagen. Han scoret tre fantastiske mål, på straffe, direkte frispark, og en følsom chip etter at Meslier i Leeds-buret var på bærtur.

Yoane Wissa og Bryan Mbuemo scoret også ett hver i ydmykelsen av Leeds, og resultatet var en velkommen opptur etter tre kamper uten seier. De ligger i skrivende stund på åttendeplass på tabellen, med sine ni poeng på seks kamper.

Det oser mål av mannskapet til Thomas Frank, og så langt er det kun Manchester City med sine 23 som har vært mer produktiv fremover. Brentford og Liverpool har nest flest med 15 scoringer hver.

10 av Brentfords 15 scoringer har kommet hjemme på Brentford Community stadium, og de har nå kun tapt en av de åtte siste på eget gress. Ingen Arsenal-supportere trenger vel heller og minnes på serieåpningen på denne banen i fjor - da Brentford vant enkelt 2-0.

Det er ca. 193 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Arsenal gikk på sitt første serietap

En fullpakket oktober måned ble ikke akkurat enklere for Arsenal med utsettelsen av Europaliga-kampen mot PSV sist torsdag.

Den er nå satt opp 20. oktober, og det var også usikkert en stund om kampen mot Brentford ville gjennomføres. Den har nå heldigvis fått grønt lys, og vi forventer et fartsfylt oppgjør tidlig søndag ettermiddag.

Mikel Arteta byttet ut halve laget til oppgjøret mot Zürich, men det var likevel bra nok til å dra i land tre poeng. Arsenal tok ledelsen etter 16 minutter ved Marquinhos, før hjemmelaget utlignet på straffe like før pause.

Selv med sitt noe svekkede mannskap dominerte Arsenal oppgjøret, og etter 62 minutter falt avgjørelsen når Eddie Nketiah headet Arsenal i ledelsen igjen. Zürich hadde ingenting å svare med, og Arsenal reiste hjem til London med tre poeng i kofferten.

I den første ordentlige testen i Premier League sviktet derimot serielederen. Borte mot Manchester United spilte de tidvis bra fotball, men effektiviteten var det hjemmelaget som sto for.

Arsenal hadde ballen mest og flest skudd, men Manchester United vant statistikken skudd på mål med 6-3. Det laget som vinner den statistikken tar som regel også de tre poengene med seg hjem.

Antony fikk en flying start på sin karriere i United når han ga laget ledelsen etter 35 minutters spill. Bukayo Saka utlignet etter 60 minutter, men når Arsenal jaktet ledelsen var det Marcus Rashford som slo til.

To lynraske kontringer etter 66. og 75. minutter sørget for seier 3-1 til hjemmelaget. Dette var altfor enkelt, og noe Arsenal må passe seg for mot angrepsrekka til Brentford.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Dette kan gå begge veier

Selv om Arsenal dro til Sveits og slo Zürich ganske greit, er vi spente på reaksjonen til Artetas mannskap etter tapet mot Manchester United.

De har nå sluppet inn mål i fire kamper på rad, og til dette oppgjøret er Oleksandr Zinchenko usikker(leggskade). Det positive er at viktige Thomas Partey har trent igjen denne uken, og kan være aktuell for en startplass.

Brentford er et meget bra hjemmelag, og det løsnet ordentlig mot Leeds i forrige kamp. Med duoen Ivan Toney og Bryan Mbuemo på topp skaper de trøbbel for de fleste forsvar, og kan få boltreplass mot et litt usikkert Arsenal-forsvar.

Det er meget vanskelig å spå en vinner i dette oppgjøret, men det vi er ganske sikre på er at det blir underholdende, med to lag som er gode fremover.

Vårt tips blir derfor at begge lag scorer og at det blir over 2,5 mål totalt. Det spillet leverer du her

All oddsen på Brentford-Arsenal finner du her