(Nettavisen)

På lørdag drar det seg til på Sveriges nasjonalarena for trav - Solvalla travbane i Stockholm. Det er Elitloppshelg med Internasjonal V75, og det betyr ekstra penger å spille om. Det vil ligge hele 80 millioner i premiepotten, noe som betyr ca. 32 millioner til en alenevinner(*).

Prøv V75 Stalltips her

Trav kan være en vrien øvelse å følge med på, og det er ikke godt å vite om hestene har sår hals, sliter med en liten strekk, eller bare ikke orker å løpe fort akkurat når det gjelder. Det er det heldigvis eksperter som har full kontroll på, og med Stalltips kan man vinne uten å kunne noenting som helst.

Det fikk 20 år gamle Robin Fjeld oppleve på 17.mai.


17. mai er en festdag, og for Robin Fjeld fra Lier ble den ekstra hyggelig i år. For første gang i sitt unge liv spilte 20-åringen på hest, og valget falt på V86 Stalltips.

Innsatsen var på 293 kroner og overraskelsen var svært stor da gevinsten på 365.000 kroner var et faktum.

Spill Stalltips her

20-åringen fra Lier utenfor Drammen hadde inntil for en uke siden ikke spilt på hest. Han satt sammen med en kamerat og fikk et tips om at det kunne være spennende, spesielt siden det var Jackpot. Han klinket til med 293 kroner på et V86 Stalltips, og det endte med fullklaff. På første forsøk stakk han av med 365 992 kroner i gevinst.

– Jeg ble helt satt ut, og lurte litt på om meldingen jeg fikk på mobilen var ekte. Jeg må si dette var et godt Stalltips, ler vinneren.

Spill Stalltips her

Slik deltar du

Det er enkelt å delta i konkurransen om millionene, og du trenger ingen kunnskap om hest eller travløp for å delta. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på lenken under, og velge summen du vil spille for.

Når du har betalt, er du med i konkurransen. Hvis du ikke er kunde hos Norsk Rikstoto, blir du guidet gjennom en enkel og trygg registrering.

Husk spillefrist lørdag 27. mai kl. 15.00.

Spill Stalltips her

Dette er Stalltips

Det beste med Stalltips er at du ikke trenger noe kunnskap om hest for å bli med i kampen om millionene. Her kan alle vinne små og store premier – selv om man ikke har deltatt før. Når du blir med i spillet, velger Rikstoto ut en kombinasjon av favoritter og outsidere til din kupong.

Outsiderne er viktige å ha med hvis du vil stikke av med de aller største gevinstene.

Dette gjør at du får størst mulig vinnersjanser. Desto høyere beløp du spiller for, desto flere hester vil kupongen din bestå av. Husk at du må levere inn kupongen din før kl. 15.00 på lørdag.

Spill Stalltips her

(*)Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år