Wivestad overtar tømmene

ÆRESPREMIER: Eierne av årets hester fikk ærespremier sammen med montérytter Marthe K.Wessel. Truls Roar Wivestad(f.v.) ble ny leder i travforeningen. Videre ser vi Kari Agerlie, Marthe K.Wessel, Morten Larsen og Philip Rinaldi. FOTO: VIDAR KALNES

ÆRESPREMIER: Eierne av årets hester fikk ærespremier sammen med montérytter Marthe K.Wessel. Truls Roar Wivestad(f.v.) ble ny leder i travforeningen. Videre ser vi Kari Agerlie, Marthe K.Wessel, Morten Larsen og Philip Rinaldi. FOTO: VIDAR KALNES

Av
Artikkelen er over 14 år gammel

HORTEN:Truls Roar Wivestad overtar som formann i Horten & Omegn Travforening etter årsmøtet mansdag.

DEL

Wivestad er en profilert hesteeier og amatørtrener og har vært aktiv innen den lokale travsporten så lenge vi kan huske. Mest kjent er han som trener av Delicious Rhythm, men han har også vært eier av flere gode kaldblodshester. Nå trener og deleier han 4-årstalentet Super Rolly, lillebroren til Delicious Rhythm.
– Det er mange år siden jeg var med i styret, men sa meg villig da det var vanskelig å få en ny formann, forklarte Wivestad på årsmøtet og fortsatte: – Normalt sett er det ikke så stor aktivitet i foreningen utenom det å avvikle lokalkjøring sammen med Tønsberg og arrangere en og annen travfest. De fleste er opptatt med den daglige treningen av hesten og få den til start.
I tillegg til Wivestad, består styret i travforeningen for kommende år av Kjell Roar Hansen, Jurunn J.Lørge, Anita Johannessen og Ann Kristin Matsen.
Mer synlig
Det ble uttrykt ønske om å gjøre foreningen mer synlig, og Thomas Rousalis skal stå i spissen for en presentasjon av den lokale travsporten med en stand på Hortensdagen. I tillegg bør Horten & Omegn Travforening kunne skaffe sponsorer til en Hortensdag på Jarlsberg, men da gjelder det å være tidlig ute. Det har vist seg vellykket å ta med firmaer og nye kunder til Ulf Thoresen-rommet under travkjøringer, og mange synes dette med travsport og spill på hest er en svært så spennende kombinasjon. Her har vår lokale travforening en jobb å gjøre.
Hedret
Lokale hester har i en årrekke hevdet seg i fremste rekke i flere storløp rundt om på de forskjellige banene. Fjoråret var intet unntak i så måte. Philip Rinaldi og Morten Larsens Fillippo Jenta ble kåret til årets hest med 200.500 kroner innkjørt. Hoppas beste prestasjoner var seier i et kvalifiseringsløp til hoppederby og 3.premie i finalen. hesten ble både Årets hest og Årets 4-åring.
Roland, tilhørende Kari Agerlie og Lasse Ødegården, ble årets eldre hest i foreningen med 189.350 kroner innkjørt i fjor.
Årets 3-åring ble Super Rolly som travet inn 107.500 kroner og ble uttatt til Ulf Thoresens Minneløp. I tillegg ble Super'n toer i prestisjefylte Tamin Sandys Æresløp på Leangen.
For første(?) gang ble også en av foreningens medlemmer champion på en bane. Marthe K.Wessel var den som vant flest montéløp på Jarlsberg i fjor.

Artikkeltags