Vil vekk fra Mallorca

Av
Artikkelen er over 14 år gammel

SPANIA: Daniel (20) får verken penger eller spilletid. Proffeventyret på ferieøya Mallorca har utviklet seg til et lite mareritt for Hortengutten Daniel Moen Hansen (20) som verken får spilletid blant klubbens talenter eller lønn av klubben om dagen.

DEL

– Jeg er på vei bort. Klubben handlet inn syv spillere siden det gikk så dårlig med A-laget i starten av serien, og da må noen borte. Tre har allerede forsvunnet, og jeg regner med å være blant de fire neste som må forsvinne. De vil heller beholde lokale gutter på B-laget, sier nordmannen.
Han har over to år igjen av sin kontrakt med Mallorca, men regner med at klubben vil kjøpe ham fri snarest.
– Helst vil jeg være ute i Europa og det har vært noen rykter uten at jeg vil gå nærmere inn på dem. Jeg håper å få prøvespille for noen store klubber, men det er ikke akkurat den beste tiden å bytte klubb med tanke på at overgangsmarkedet er stengt for kjøp og salg, sukker 20-åringen.
Benkesliter
I januar så alt veldig bra ut og han fikk mye skryt av trenerne og ble belønnet med en plass i startelleveren mot Barcelonas mange talenter, men siden har det ikke vært snakk om spilletid uten benkesliting.
– Jeg møter opp som vanlig på trening, og gjør mitt beste. Men de i klubben sier at det vil skje noe snart. Jeg er forberedt på å flytte, sier spissen.
Han utelukker ikke helt en retur til Norge selv om han aller helst vil være i utlandet, og da i en A-stall.
- Jeg vil ikke ha noen ny B-kontrakt. Det spanske agentfirmaet Miguel Santos jobber for meg, og jeg håper at de snart kan komme opp med en ny klubb til meg, sier spissen med en fortid i Brann og Ørn Horten.
Økonomiske problemer
Mallorca sliter voldsomt økonomisk og er på etterskudd med lønningene til flere spillere. Derfor ønsker de også å kvitte seg med flere spillere, og Daniel Moen Hansen får helt sikkert lov til å forlate klubben gratis hvis det dukker opp et tilbud.
– Akkurat nå er det ikke veldig moro å være her, men jeg vet at det er små marginer. En av mine beste venner (Iván Ramis, red.anm.) har slått seg inn på A-laget og fikk starte mot Spartak Moskva (3-0 seier) i UEFA-cupen torsdag. For noen måneder siden var vi på samme nivå. Nå er han het og jeg ute i kulden, men som sagt; Jeg håper ting snur seg fort, avslutter den norske unggutten.

Artikkeltags