Superfredager på Jarlsberg

ENGASJERT: Petter Glittum fikk mange innspill på årsmøtet til Horten og Omegn Travforening om hvordan travstevnene på Jarlsberg kan forbedres. FOTO: VIDAR KALNES

ENGASJERT: Petter Glittum fikk mange innspill på årsmøtet til Horten og Omegn Travforening om hvordan travstevnene på Jarlsberg kan forbedres. FOTO: VIDAR KALNES

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

HORTEN: Nestleder i Vestfold Travforbund, Petter Glittum, står i bresjen for å løfte løpsdagene på Jarlsberg ved og innføre såkalte Superfredager.

DEL

– Vi må bare innse at travstevnene på Jarlsberg de senere årene kun har blitt besøkt av de spesielt interesserte, da bortsett fra Grand Prix-kjøringen i juli da det er folkefest en hel uke. En gruppe engasjerte travsportsfolk fra lokallagene har tatt et initiativ for å se om vi kan skape større entusiasme rundt kjøringene på Jarlsberg. Etter at det gikk an å følge travløp i spillebutikker like ved der du bor, har de fleste dessverre latt være å besøke banene. Spillet har økt voldsomt fordi det er lettere tilgjengelig, men stemningen på banen med mye publikum, har dessverre blitt borte. Slik er det for de aller fleste av landets travarenaer, men vi vil forsøke å snu trenden, sier Petter Glittum, som var en populær gjest på årsmøtet til Horten og Omegn Travforening.
De såkalte Superfredagene er tenkt innført fra fredag 27. februar og skal så legges til den siste fredagen i måneden fram til 26. juni. Så skal det evalueres.
– Det skal være ekstra gøy både å være hesteeier og publikum disse dagene. Løpene på Superfredagene blir tilført ekstra premiemidler slik at løpene blir sportslig sterkere, spillemessig mer interessante og arrangementsmessig mer attraktive, fortsetter Glittum.

Artikkeltags