– Vi har lært å skyte hardt, Cruyff-finta og overstegsfinte

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I dag var det siste dag av Borre og Falks fotballskole. Skal vi tro barna har det vært en flott uke.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

140 gutter og jenter har brukt denne uka på å bli bedre fotballspillere. For tredje året på rad samarbeider fotballgruppene til Falk og Borre om fotballskole, og det samarbeidet funger veldig bra.


Niels Nielsen i Falk forteller at de er veldig fornøyd med hvordan fotballskolen har gått.


– Store og små sier alle at de har det fint her. Og alle har overlevd det regnet vi har fått, sier Nielsen.

Nesten alle fra Horten

Av de 140 barna på årets skole er så å si alle fra Horten.

Se video øverst i artikkelen


– Tidligere kom det en del fra andre kommuner, men ikke i år. Likevel har vi like mange deltakere som før. Noe vi synes er litt ekstra gøy er at i keepergruppa teller så mange som 24 i år, sier Niels Nielsen.


I går fikk den keepergruppa litt ekstra oppmerksomhet, da Sandefjord Fotballs keeper Iven Austbø ledet en økt.

Samtidig gikk hans lagkamerater Kristian Brix, Lars Iver Strand, Cato Hansen og Kim Skogsrud rundt til de andre gruppene og svarte på alle mulige spørsmål. Alt fra hvilken fotballsko de bruker, til hvor mye de tjener.

Nicolay ble grillet

Sandefjord Fotball har siden de inngikk et samarbeidsforhold med først Borre og så Falk vært fast inventar på fotballskolen, men de er ikke de eneste som har besøkt fotballskolen. Tidligere Borre-spiller, nå Fredrikstad FK, Nicolay Solberg tok en tur onsdag. Også han ble grillet etter alle kunstens regler av ungene.Da Gjengangeren stoppet over ved den yngste jentegruppa, ble det fort stopp i spillet da de så kameraet. Kjapt var de oppstilt og klare for et gruppebilde.


– Skriv at vi er den kule jentegruppa.


– Og at vi har snille trenere.


De snakket fort i munnen på hverandre, men vi klarte likevel å få fram at de hadde det helt topp på fotballskolen, at de fikk litt tid til å kikke på gutter mellom øktene og at de var blitt bedre fotballspillere.


– Vi har lært å skyte hardt, Cruyff-finta, overstegsfinte og vi bruker Arsenal-øvelsen mye. Akkurat nå spiller vi «Proff og amatør», forklarer jentene før Gjengangeren klare å snike seg unna.

Artikkeltags