Tråkket inn 15.750 kroner til TV-aksjonen

Framme: Patrick Aasheim (t.v.) og Øyvind Tomter var framme i god tid til kampstart søndag. 315 minutter brukte de på gåturen.foto: Privat

Framme: Patrick Aasheim (t.v.) og Øyvind Tomter var framme i god tid til kampstart søndag. 315 minutter brukte de på gåturen.foto: Privat

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

45 minutter før kampstart av håndballkampen Follo-Falk søndag ankom Øyvind Tomter og Patrick Aasheim Follotrykk Arena søndag.

DEL

Da hadde duoen spasert fra Oslo og til håndballhallen i Langhus. Det skjedde etter at Tomter uttalte at han gikk til neste bortekamp, hvis Falk ikke slo Haugaland forrige uke. Og da den kampen endte uavgjort var det bare for Tomter å gjøre seg klare til å gå.Men når Falks daglig leder først måtte ut å gå, slo han to fluer i en smekk. Han bestemte seg for å gi to kroner per minutt han brukte til TV-aksjonen, og utfordret andre til å bli med og gi. Til slutt ble det 50 kroner per minutt.

– Vi kom fram etter 315 minutter. Det betyr 15.750 kroner til TV-aksjonen. I tillegg hadde vi med en aksjonsbøsse på turen, og der er det minst 1.500 kroner til. Den skal vi og sende rundt på tribunen, sier Øyvind Tomter, som var glad han ikke måtte gå hjem.
Patrick Aasheim stilte sporty opp som turkamerat.

Falk tapte kampen 21-27. Kampen var helt jevn fram til en svært svak Falk-periode i innledningen av 2.omgang. Simen Heyerdahl ble Falks toppscorer med 8 mål.

Artikkeltags