Tøff futsal-start

Evan Patros utlignet mot Solør - men det hodt ikke.

Evan Patros utlignet mot Solør - men det hodt ikke.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Horten Futsal tapte begge sine kamper da Eliteserien startet i KFUM-hallen i helgen.

DEL

Det skulle bli en underholdende kamp mot Trondheims-laget Tiller lørdag. Kampen, som bar preg av at begge lag hadde hatt en lang pause fra parketten, bød på mange mål og endte til slutt med et 6-8 tap for Horten.
Til tross for en litt små-rusten åpning på kampen var det Tiller som tok ledelsen, etter at et Horten-oppspill ble brutt. Målet så ut til å vekke Horten-laget noe, og Jørgen Jalland kunne pirke inn utlikningen ikke lenge etter.
Deretter vartet Tiller opp med to kjappe scoringer, slik at lagene gikk til pause på stillingen 1-3.
Begge lag virket noe mer komfortable med ballen etter pausen og på stillingen 1-4 til Tiller, kombinerte Thomas Knutsen og Jørgen Jalland vakkert. Sistnevnte kunne enkelt sette inn 2-4 etter en pen hælflikk av Knutsen.
På stillingen 4-7 valgte Horten å ta ut keeper Jim-Robin Henriksen og sette inn Selim Muho. Det ble derimot bare nesten for Horten som scoret to nye med en «ekstra» mann på banen.
Dermed endte det med et 6-8 tap i det som var en åpen og morsom futsal-kamp.
Lagkaptein Thomas Knutsen mente allikevel det kom noe positivt ut av kampen. – Vi er litt slappe defensivt, men vi scorer seks mål, sier Knutsen, som også kunne fortelle at laget har fått trent lite sammen. Blant annet spilte Jeton Pestisha og Nedim Brbovic for første gang i Horten sine oransje drakter lørdag.
Det var derfor et revansjelystent Horten-lag som søndag møtte Solør. Et Solør-lag som kom fra 4-4 mot Vadmyra i deres første kamp.
Med bare seks utespillere tilgjengelig ble det derimot ikke lett mot et godt Solør-lag. Laget kom tidlig under med to baklengs, men maktet å komme tilbake etter scoringer av Thomas Knutsen og Evan Patros.
Solør scoret så to kjappe, før storebror Alen Patros var frempå og ga Horten et ørlite håp. Det håpet forsvant da Solør minuttet før slutt punkterte kampen ved å sette 3-5 bak Pål Stensholt.
- Jeg synes vi spiller bedre mot Solør, men fortsatt er vi hakket for rotete defensivt, forteller Thomas Knutsen. Knutsen gjorde en god figur i begge helgens kamper og tegnet seg på scoringslista tre ganger.

Se resultater og tabell her.

Artikkeltags