Se Usain Bolts bursdagshilsen til pappa Idås

Av og
Artikkelen er over 6 år gammel

Kjetil Idås ble virkelig tatt på senga da sønnen hadde fikset videohilsen fra de Jamaicanske verdensstjernene, inkludert Usain Bolt til hans bursdag. Se video!

DEL

Det er ikke hver dag en lærer på videregående skole i Horten får en personlig bursdagshilsen fra selveste Usain Bolt. Det kan Kjetil Idås, som hadde bursdag torsdag 3. april, skryte av.

- Det var veldig morsomt, han tok meg på senga med den der. Denne bursdagshilsenen er det ikke mulig å toppe, sier Kjetil Idås til Gjengangeren, og tenker på videoen sønnen Anders Erlend Idås hadde laget til hans 56-årsdag. 

– Som Barcelonas treningsfelt

Videoen inneholder gratulasjoner fra blant andre Melaine Walker, Daniel Bailey, Nesta Carter, Kaleise Spencer, Yohan Blake, Shelly-Ann Fraser og selvsagt verden raskeste mann, Usain Bolt.  Se video øverst i artikkelen!

- Der hvor Anders Erlend trener er det litt som å gå på treningsfeltet til Barcelona, alle stjernene er samlet på et sted, forteller pappa Idås.

Anders Erlend Idås ble norgesmester på 100 meter i 2013. I flere sesonger har han trent sammen med verdens raskeste løpere på Jamaica. 

LES OGSÅ: Idås berget gullet med to tusendeler

– Keep strong

Usain  Bolt og de andre løperne gratulerer alle pappa Idås med dagen.

– Wishing Mr. Idås a happy birthday. Wish you se many more. Keep strong, sier Usain Bolt i videoen. 

– Det er morsomt at alle omtaler meg som Mr. Idås, også Usain Bolt, sier Kjetil Idås.

Til slutt i videoen har sønnen Anders Erlend sendt sin personlige hilsen til faren.

PS: Hvis du får med deg slutten av videoen kan du se litt ekstramateriale med Usain Bolt. 
 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken