Satser på medalje

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Lørdag begynner eliteserien i futsal, og Horten Futsal er klare for en ny sesong på parketten.

AV JAN ANDRE LUDVIGSEN

Denne helgen skal laget, som nå ledes av Selim Muho og Alen Patros , til Oslo, der første runde spilles i KFUM-hallen på Ekeberg.
- Vi har et par nye spennende spillere , sier Alen Patros som denne sesongen skal hjelpe hovedtrener Selim Muho. - Det skal bli godt å komme i gang igjen, forteller Patros som har fått en snau ukes pause fra fotballen siden Ørns siste seriekamp.
Horten Futsal, som denne sesongen har fått med tidligere Ørn-spiller Morten Bredesen Føske , åpner sesongen mot Trondheim-laget Tiller. Deres andre kamp vil bli spilt søndag mot farlige Solør.
Laget som i fjor endte på 4.plass i Eliteserien under Jan-Eddie Hansens ledelse, går denne sesongen for nye høyder og Selim Muho kan fortelle at laget denne sesongen har ambisjoner om å være med i kampen om edelt metall.
Spillere som Kristoffer Silberg, Rune Larsen, Kjell Andre Thu og Henrik Arnesen vil fortsatt være inne i bildet, men man må i følge Muho regne med at de nevnte ikke kan bidra like mye lenger.
- De tidligere sesongene har vi vært for ujevne grunnet tynn stall, så denne sesongen satser vi på å være mer stabile , slik at vi for alvor kan delta i toppen, forteller han.
– Vi har fortsatt den samme stammen i laget, og det er bra, men vi er på utkikk etter noen nye spillere og spesielt en keeper, fortsetter Muho.
Og kanskje er det miksen av rutine samt ungdommelig innsats som kan gjøre at den kommende sesongen kan bringe suksess.
Serien er lagt opp slik at den blir gjennomført i løpet av syv-åtte helger, hvor man som oftest spiller to kamper hver helg. (Se faktaramme med kampoppsett).

Artikkeltags