Mergim spiller for Ørn

NY MANN: Mergim Hereqi blir å se i brunt heretter, og ikke i FK Tønsbergs røde drakt.
FOTO: ALEKSANDER LIMKJÆR

NY MANN: Mergim Hereqi blir å se i brunt heretter, og ikke i FK Tønsbergs røde drakt. FOTO: ALEKSANDER LIMKJÆR

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Mergim Hereqi signerte tirsdag for Ørn Horten.

DEL

Det tidligere supertalentet hadde Ståle Brandsrud som trener på kretslaget da han ble guttelandslagsspiller i sin tid. Nylig ble han enig med FK Tønsberg om å avslutte kontraktsforholdet der. Han tok raskt kontakt med sin gamle trener med tanke på en gjenforening.

Del på Facebook


– Mergim trente med oss mandag, og vi fant fort ut at vi ville skrive kontrakt med ham, sier sportslig leder i Ørn Torleiv Sandvik.

Før kontrakten ble underskrevet i går forsikret Sandvik seg at Hereqi var 100 prosent fristilt av FK Tønsberg, noe han fikk bekreftet.
– Vi har signert en avtale som går ut sesongen, sier Sandvik, som forteller at 18-åringen viste raskt hva som bor i ham på treningen mandag.

Mergim Hereqi ble for noen år siden regnet som et av de største talentene i norsk fotball. Som 14-åring trente den daværende Strømsgodset-spilleren med Chelsea. Han fikk sin eliteseriedebut for Godset i 2009, men forlot drammensklubben etter samme sesong. I 2010 spilte han for Lillestrøm, men uten å få sjansen på A-laget.

Foran årets sesong valgte han å gå til FK Tønsberg.


Der ble han altså løst fra kontrakten nylig. “Kombinasjonen med skole, reisevei, daglige treninger og det faktum at det har vært vanskelig å spille seg til fast plass på FKT gjør at Mergim nå vil forsøke å videreutvikle sitt talent i en annen klubb”, skrev klubben på sin nettside etter det skjedde.


Den klubben han blinket seg ut var altså Ørn, og gamletreneren Ståle Brandsrud. Mergim Hereqi har representert Norge på G15-, G16- og G17-landslagene.
Ørn håper nå å få angrepsspilleren klar til tirsdagens kamp mot Tromsø 2.

Artikkeltags