Jørgen Jalland slutter som trener i Ørn Horten

SLUTT: Jørgen Jalland gitt beskjed om at han gir seg som trener i Ørn. Her sammen med pappa Roar, som er styreleder for de brune. foto: Vidar Kalnes

SLUTT: Jørgen Jalland gitt beskjed om at han gir seg som trener i Ørn. Her sammen med pappa Roar, som er styreleder for de brune. foto: Vidar Kalnes

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Da Ørn-spillerne var samlet i garderoben etter lørdagens kamp fikk de en uventet beskjed, Jørgen Jalland gir seg som trener.

DEL

– Det har ikke vært noen lett avgjørelse, for de fem siste årene med Ørn har vært utrolig moro. Det har vært nedtur med nedrykk og opptur og med opprykk, men etter fem år med pendling går det rett og slett ikke lenger. Både familie og jobb krever sitt, og når det går fem timer med til hver trening og kamp, får jeg ikke tiden til å strekke til, sier Jalland til Ørns egen nettside.
Gjengangeren lyktes ikke med å få tak i Jørgen Jalland for kommentar søndag ettermiddag. 

To sesonger

Nykirkemannen har sammen med Trym Bergman og Cato Kihle ledet Ørn de to siste sesongene. Først til opprykk fra 3. divisjon, og så altså til fornyet 2. divisjonskontrakt denne sesongen. Jalland har også fungerte som spiller i denne perioden, og etter det Gjengangeren erfarer gir han seg også som spiller for brune. Om det er også er en endelig karriereslutt for 37-åringen vites ikke.

Møtes tirsdag

Sportslig leder i Ørn, Ronny Andersen, forteller at det ikke er lenge siden sportslig utvalg i Ørn ble informert om Jallands avgjørelse. De har foreløpig ikke gjort så mye med tanke på hvem som er trenere for Ørn neste sesong.
– Vi møtes tirsdag og vil ha mer klart da. Først og fremst måtte vi få avklart om vi skulle spille i 2. eller 3. divisjon neste sesong, sier Ronny Andersen.
– Har Trym Bergman og Cato Kihle gitt samme beskjed som Jørgen Jalland?
– Nei, vi har ikke fått noen slik beskjed fra de to, sier Ronny Andersen.
Og det er foreløpig det Ørns sportslige leder har å si om denne saken.

Artikkeltags