Under kampen Nøtterøy - Fram kjøpte Falk-spillere og -tilhengere 120 billetter til neste lørdags hatoppgjør mellom Nøtterøy og Falk.

Del


Nøtterøy mener Falk-spillere utga seg for å være Nøtterøy-tilhengere da de kjøpte, og gikk til kraftig angrep i gårsdagens Tønsbergs Blad.

LES OGSÅ: Skittent spill fra Horten


Nå vil Nøtterøy ikke selge til Falk-tilhengere i døra lørdag.

– Det blir én inngang for Nøtterøy-supportere og én for Falk-supportere. I Falk-inngangen tar vi kun imot de billettene Falk-spillerne kjøpte lørdag.

– Kan Falk-supportere kjøpe ledige billetter i den andre døra?
– Nei, svarer Nøtterøy-leder Frank Pedersen.

I utgangspunktet hadde Nøtterøy satt av 100 billetter til Falk for salg kampdagen.
Frank Pedersen og Nøtterøy har likevel bestemt at ingen fra Horten får kjøpe billetter i døra på kampdagen. Det bekrefter Pedersen mandag.


– Har dere anledning til å gjøre det slik?
– Har Falk anledning til å opptre slik de gjorde? Vi vurderer å rapportere dette inn til forbundet. Det utga seg for å være Nøtterøy-supportere, sier Frank Pedersen.


Øyvind Tomter i Falk benekter at Falk-spillere har bløffet til seg billetter. Han har snakket med de aktuelle spillerne.


– De utga seg på ingen måte for å være Nøtterøy-fans. De spurte om å kjøpe billetter og sa hvor mange. Det eneste billettselger sa var "Nøtterøy?". Spillerne svarte da "ja", siden han visste at de 100 Falk-billettene skulle selges på kampdag, sier Øyvind Tomter til Gjengangeren.

Falk-lederen reagerer kraftig på anklagelsen fra Nøtterøy.
– Vår arrangementsansvarlig Tom-Erik Aasheim var fredag i kontakt med Frank Pedersen og forespurte om billetter til Nøtterøy - Falk. En ryddig og grei samtale.

Tom-Erik fikk opplyst at Nøtterøy hadde holdt av 100 billetter til Falk- tilhengere som ville selges på kampdagen. Med andre ord ikke mulig å forhåndskjøpe. Tom-Erik spurte da om Falk-folk kunne forhåndskjøpe billetter på kampen Nøtterøy - Fram. Han spurte direkte om disse i så fall ville gå av Falks kvote.


Dette svarte Frank Pedersen et klart nei på. Falk-folk var hjertelig velkomne til å forhåndskjøpe billetter på Fram-kampen og disse ville ikke gå av Falks kvote, forteller Tomter.Frank Pedersen bekrefter denne samtalen for Gjengangeren mandag.

Øyvind Tomter mener Nøtterøys reaksjon er håpløs.

– Jeg skjønner rett og slett ikke reaksjonen. Dette hadde vi spurt om på forhånd. Det er Nøtterøy som har valgt å organisere sitt billettsalg slik, og det med klare beskjeder på at det var helt OK for Falk-folk å forhåndskjøpe billetter utenom Falk-kvoten. Jeg kan ikke se at våre spillere har gjort noe galt. Jeg vil heller si at jeg er stolt over å ha spillere med en slik klubbfølelse og et slikt engasjement at de legger ut tusenvis av kroner fra egen lomme for å sikre at så mange som mulig av våre fans får se kampen, sier Tomter.

Bli tilhenger av Gjengangeren.no på Facebook: