Falk startet kampen i ledelse og ledet 5-0 før Nøtterøy scoret sist første etter ni minutter. Falk ledet så 8-3 og på ni minutter reduserte Nøtterøy til 8-7. Etter det var det ikke mange målene før lagene gikk til pause på resultatet 10-9.

Andre omgang ble like spennende som forventet. Og da Simen Heyerdahl fikk rødt kort i slutten av andre omgang ble det ekstra spennende. Men Falk klarte å holde på ledelsen.

Jubelen sto i taket da kampen ble blåst av på resultatet 25-23 til Falk.

Mer om kampen og Falk TV mandag.

Du ser kampreferatet i vinduet under:

– Det kommer til å bli en tett og tøff match, med bra stemning slik det alltid er i Holtanhallen. Etter det jeg har hørt blir stemningen bedre enn vanlig når det er kamper mot Nøtterøy, sier Mathias Kolstad Holm.Søndag får han oppleve sitt første lokalderby mellom Falk og Nøtterøy i Holtanhallen.

Gjengangeren oppdaterer direkte fra kampen fra klokka 18.00.


– Jeg har hørt litt om disse kampene. Et lokaloppgjør hvor det fort kan gå en kule varmt på banen, og med ekstra høy stemning på tribunen. Falk-supporterne skapte god stemning i Nøtterøyhallen i fjor høst. Da var det temperaturfritt på banen, men jeg tror det blir en ganske så annerledes kamp denne gangen, sier Falk-keeperen og forklarer:


– Høstmøtet kom såpass tidlig at vi fortsatt kjente på eliteserienivået. Nå har vi spilte mange flere kamper, og vi har vokst veldig som lag selv om poengfangsten har vært så som så. I tillegg er begge lag nå i en situasjon hvor poengene betyr mye, sier Kolstad Holm.

Tapte onsdag

Falk gikk på et tremåls tap i Bodø onsdag, mens Nøtterøy sist søndag tapte 25–26 hjemme mot Elverum. Falk ligger nederst på tabellen med fem poeng. Nøtterøy tredje sist, kvalifiseringsplassen, med ni poeng.


– Vi spilte en god match onsdag, og jeg synes det var synd vi ikke fikk poeng. Først og fremst skyldes det at de hadde alle marginene på sine side. Jeg har ikke vært borti maken, alt gikk deres vei, sier Kolstad Holm og ramser opp:

  •  fire skuddreturer endte hos Bodø og ble satt i mål.
  • *to straffereturer endte hos Bodø og ble satt i mål.
  •  tre skudd traff delvis forsvarsblokka til Falk, forandret retning og gikk i mål.

– Fokuset vårt i Bodø var bra, forberedelsene var gode og vi hadde en god gjennomgang før kamper. På banen fightet vi bra. Tar vi med oss denne innstillingen, og det håper jeg, til søndagens kamp mot Nøtterøy kan vi vinne. Vi skal i hvert fall gå ut på banen og kline til med alt vi har, sier Mathias Kolstad Holm.

– Kongepublikum

Han er glad søndagens kamp går i Holtanhallen.


– Det er alltid gøy å spille hjemme i Holtanhallen. Der har vi et kongepublikum, og vi gleder oss til alle kamper der, sier Falks keeper.