Kampen endte 31-25. Falk lå under med sju mål til pause. Andre omgang startet bra. Falk lå en stund bare to mål bak Follo, men endte med å tape med seks mål. Detaljene fra kampen finner du i vinduet under.

Mer utfyllende sak, bilder, samt Falk TV kommer mandag.

Torbjørn Klingvall jobber knallhardt for å være positiv, men det er liten tvil om at mange skader er tungt for Falk-treneren.

– Huff, jeg vet ikke helt hva jeg skal si, sier svensken.


I går fikk han nemlig enda flere dårlige nyheter. Riktignok var det klart at Simen Heyerdahl ikke ville være klar til søndagens kamp, men nå fryktes det at sesongen kan være over for holmestrandingen.

Kan være brudd likevel

– Nå må vi bare få tatt ett nytt røntgenbilde, og få finne ut av dette. Det kan være riktig ille, sier Klingvall.

LES OGSÅ: Bekymret for Simens skade

Etter det Gjengangeren forstår fryktes det likevel et brudd i Simen Heyerdahls fot. Et lite brudd som ikke ble oppdaget på de første røntgenbildene.


I tillegg er Filip Svele fortsatt høyst usikker med sin vonde skulder. Ungguttene Tormod Hauane og Jørgen Jansrud sliter med henholdsvis overbelastning og overtråkk.


– Eneste lyspunkt er at Bohys skulder blir stadig bedre, sier Falk-treneren.

Follo står uten seier

Søndagens motstander Follo er så langt eneste lag som ikke har vunnet i eliteserien denne sesongen.

Hadde Falk vært skadefrie kunne Klingvall gått med på at hortenslaget hadde hatt et visst press på seg til seier.


– Men ikke slik situasjonen er nå. Søndag er de favoritter, og vi har alt å vinne. Vi skal på ingen måte grave oss ned på grunn av alle skadene. Alle guttene som er skadefrie jobber bra på treningene. De virker i slag, sier Klingvall.


– Påvirker skadesituasjonen kvaliteten på treningene?


– Dessverre ja, det har vært litt rotete i det siste, men vi jobber på. Det må vi bare, og vi må prøve å være positive, sier Torbjørn Klingvall.