Daniel Moen Hansen klar for Bryne

PÅ FLYTTEFOT: Daniel Moen Hansen, her i duell mot Kjell André Thu da Ørn spilte 2-2 mot Stavanger 3. juni, spiller resten av sesongen for Bryne. 
FOTO: ALEKSANDER LIMKJÆR

PÅ FLYTTEFOT: Daniel Moen Hansen, her i duell mot Kjell André Thu da Ørn spilte 2-2 mot Stavanger 3. juni, spiller resten av sesongen for Bryne. FOTO: ALEKSANDER LIMKJÆR

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

HORTEN: Stavanger IF er oppløsning, og spillerne har det travelt ut døra. Daniel Moen Hansen er av dem.

DEL

Store økonomiske problemer har preget Stavanger IF i år. Daniel Moen Hansen gjorde det helt klart overfor Gjengangeren da han og SIF spilte mot Ørn at han ville skifte klubb til sommeren. Det har han nå gjort.
– Jeg er tilbudt kontrakt ut året av Bryne, og den takker jeg ja til. 1. divisjonspill har vært et mål for meg, og det får jeg nå muligheten til. Jeg gleder meg veldig, sier hortensmannen.

Går papirmølla sin naturlige gang blir han spilleklar allerede til helgens kamp mot Sogndal. Da møter han i så fall tidligere lagkamerat i FK Tønsberg, Lars Grorud.
– Sogndal og så Fredrikstad. Det hadde vært moro hvis jeg fikk spilletid mot begge de klubbene, sier Moen Hansen, som trente én uke med Bryne før tilbudet kom.
– Tommy Bergersen (Bryne-trener) mener han har kvaliteter vi kan ha bruk for. Han er en stor spiss med andre egenskaper enn spissene vi har, sier daglig leder i Bryne, Tore Haugvaldstad til Jærbladet.
Etter halvannet år i Rogaland er altså Daniel Moen Hansen klar for sin tredje klubb der borte. Både Randaberg og Stavanger rotet seg bort økonomisk. Moen Hansen er glad han har hatt studiene ved siden av fotballen.
– Jeg trives veldig godt som student her borte. Hadde jeg ikke hatt det ved siden av fotball tror jeg problemene i klubbene ville gått mye mer inn på humøret mitt enn det har gjort. Det helt tragisk det Stavanger er gjennom, og jeg håper de tar problemene på alvor, sier Moen Hansen, som har scoret sju seriemål og to cupmål i vårsesongen for SIF.

Målet nå er å prestere så godt for Bryne at han får kontrakt også for neste sesong.
Bryne er Daniel Moen Hansens niende klubb på seniornivå. Han har tidligere spilt for Ørn, Brann, Mallorca B, Enköping, Nybergsund, FK Tønsberg, Randaberg og Stavanger.

Artikkeltags