Gå til sidens hovedinnhold

Rundspilt av Follo

Artikkelen er over 7 år gammel

– Vi må bare erkjenne at vi er et litt uferdig håndballag i øyeblikket. Det sa Falk-trener Daniel Birkelund etter tapet søndag.

Det startet ikke så verst for Falk, i Follotrykk Arena mot Follo i går kveld.

Hortenslaget var to mål bak til pause, men da lagene kom ut etter hvilen så det ut som om Falk hadde blitt igjen i garderoben.

Mye bom

– Vi blir overkjørt, tidvis rundspilt, de første 15 minuttene av 2. omgang. Det gjør vondt langt inne i sjela til en trener, sier Daniel Birkelund, om perioden som hovedsakelig kostet Falk seieren i går.

Falk-treneren oppsummer 1. omgang som greit nok.

– Vi er to bak, men ikke bekymret for det før 2. omgang. Vi slet med å lage de målene vi ville, men er trygge bakover, sier han.

I 2. omgang forsvant tryggheten bakover, mens skuddbommene fortsatte.

–Vi bommer fryktelig mulig. En ting er de gangene vi tar de feil skuddene, som vi gjorde altfor ofte, men vi bommer og på de riktige skuddene. Samtidig produserer de jevnt og trutt sjanser og scoringer, sier Birkelund på telefon til Gjengangeren.

Fra to til åtte

Etter litt over ti minutter av 2. omgang hadde Follo økt ledelsen fra 11–9 til pause til 19–11.

Da våknet så smått Falk til.

Sluttresultatet ble 27–21 til Follo.

– Vi klarte å stabilisere oss. De fikk ikke reist mer fra, men vi fikk i knappet noe særlig innpå heller, sier Birkelund, og legger til at nå må laget bare samle seg, jobbe hardt og sammen finne en vei videre.

Ikke stabile nok

– Var dette bare en «sånn» dag?

– Nei, det synes jeg ikke vi kan skylde på. Vi må bare erkjenne at vi er et litt uferdig håndballag i øyeblikket. Vi er gode på vårt beste, for dårlig på vårt verste, og ikke stabile nok på et godt nivå. Det gjør vondt at vi ikke får til det vi har lyst på, og jeg synes synd på gutta. Nå er vi fryktelig skuffet, sier Daniel Birkelund.

Tapet i går betyr at Falk står med fem poeng på fem kamper. Follo go Kolstad topper tabellen med ti poeng på like mange kamper. Falk er på 7.-plass.

Kommentarer til denne saken