Ørn orket ikke helt inn

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

HORTEN: Ørn satte klørne i Tollnes fra kampstart lørdag, revansjsugne etter to stortap. Men de brune klarte ikke å følge opp det flotte spillet innledningsvis, og dermed stakk gjestene av gårde med alle tre poengene i lørdagens kamp i Lystlunden.

DEL

– Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke vil fortsette med den fine fotballen som vi hadde i starten av kampen. Da kjører vi jo over dem, spekulerer Morten Sanne Melvold.
Åpnet friskt
For det begynte så bra i lørdagens kamp mot Tollnes.
Ørn viste seg skikkelig fram i starten av kampen, og da Marius Otterstad allerede etter seks minutter sendte hjemmelaget i føringen så alt ut til å gå veien.
Slik ble det imidlertid ikke, for da Ørn sluttet å spille fin fotball i en halv omgang, ble også Tollnes invitert tilbake i kampen. Gjestene takket for muligheten og snudde det hele rett før pause, i tillegg til å pynte på resultatet på overtid.
Dette var en kamp hvor resultatet nesten kunne blitt hva som helst.
Midtbanen virket samspilte og spissene mer målkåte enn før. Utenom ved scoringene var også forsvarsrekken solid. Dessverre for Ørn falt imidlertid spillet utover i kampen.
– Jeg spurte gutta i garderoben ved pause hvorfor vi slutter å spille den gode fotballen vi startet med. Jeg fikk ikke noe godt svar på det, men det kan umulig være at vi er slitne eller dårlig trent, grubler Ørn-treneren videre.
Med fra start
Selim Muho spilte hele kampen på høyrebacken, og imponerte i sin første kamp fra start for Ørn.
– Jeg har hatt en del skade- og sykdomsproblemer, men nå har jeg endelig kunnet spille en hel kamp. Det har gått bra på de siste treningene, og jeg føler meg i form, smiler Muho etter kampen.
Høyrebacken ryddet unna det meste av Tollnes' forsøk på venstrekanten, og bidro også en god del framover på banen, allikevel er han beskjeden i forhold til egen innsats.
– Det startet veldig bra, men utover i kampen taper vi litt for mange dueller, avslutter han.
Manglet mange
Ørn har som kjent mange spillere ute om dagen, men det lot ikke til å være noe problem mot Tollnes.
Spillerne som steppet inn, viste seg plassene verdige, og Melvold er ikke bekymret på den fronten.
– Jeg er godt fornøyd med de jeg bruker til å erstatte utilgjengelige spillere. Magnus og Selim blant annet, storspiller i dag, var trenerens dom etter kampen.
Helge Fjeld gjorde også et brukbart comeback mellom stengene for Ørn, selv om han måtte se tre baller i nettmaskene bak seg i løpet av kampen.
sportengjengangeren.no


KAMPFAKTA:

Ørn Horten 1 (1)
Tollnes 3 (2)

Lystlunden, 161 tilskuere.

Dommer: Erik Sannherholt.
Gule kort: Christian Sætre (Tollnes), Andre Jacobsen (Ørn).

Mål: 1-0: Marius Otterstad (6), 1-1: Christian Sætre (42), 1-2: Jon Ø. Rosland (46), 1-3: Lasse Jørn Fredriksen (93).

Ørn-børs:
Helge Fjeld - 4
Selim Muho - 5
Andre Jacobsen - 5
Kristoffer Silberg - 4
Marius Otterstad - 4
Espen Teigen - 3
Henrik Arnesen - 4
Magnus Garden - 6 ØB
Fredrik Bekkelund - 5
Geir Ludvigsen - 5
Christer Pedersen - 4
(Jarle Svensson i 30 min for Henrik Arnesen) - 3
(Jørgen Jacobsen i 20 min for Magnus Garden)
(Fredrik Schjerve i 15 min for Espen Teigen)

1. omgang: Sjanser: 4-2. Ørn startet friskt og fikk en tidlig ledelse. Tollnes lot hjemmelaget få mye rom, som Ørn var flinke til å bruke. I 20 minutter var derimot Ørn totalt fraværende og her ble kampen avgjort. Mye fint spill av de brune.

2. omgang: Sjanser: 3-2. Ørn viste interesse framover på banen også i denne omgangen, men brant sjansene foran mål. Mot slutten ble Ludvigsen flyttet opp, og Tollnes kom på noen farlige overganger.


Artikkeltags