Her er kandidatene

Jeanette Haavelmoen Johansen, Ørn Horten G14 og Horten Kickboxing klubb kjemper om å bli månedens idrettsutøver for november.

Jeanette Haavelmoen Johansen, Ørn Horten G14 og Horten Kickboxing klubb kjemper om å bli månedens idrettsutøver for november.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Et fotballag, en kickboksingklubb og en bowler trenger din stemme for å bli månedens Idrettsutøver for november.

DEL

Dette er kandidatene:

Ørn Horten G14

Ørn-guttene gikk til topps i en eliteturnering i regi av Odd Grenland i begynnelsen av måneden. På vei mot finalen slo laget Kjelsås, Pors, Odd og Gulset. De to sistnevnte ble slått etter straffesparkkonkurranse. I finalen ble motstander Askim slått 2–0. Dermed ble det pokal til Ørn, og nå en nominasjon til månedens idrettsutøver.

Horten Kickboxing Klubb

Årets andre norgescupstevne i kickboksing ble en stor suksess for Horten Kickboxing Klubb. Axel Stensrud, Cato Skjelbreid og William Bruun vant alle sin klasser. Bruun vant også den første norgescupen, og leder sin klasse sammenlagt.

Jeanett Haavelmoen Johansen

Bowlingdronningen fra Åsgårdstrand kan vise til både junior og senior norgesmesterskap. I November dro hun til Island for å delta i nordisk mesterskap. Det endte med bronse, hennes første medalje i et internasjonalt mesterskap.

Månedens idrettsutøver for oktober ble Daniel Jensen med 42 prosent av nesten 1.600 stemmer.

Du stemmer på kandidatene på forsiden på Gjengangeren.no

Artikkeltags