Ny runde, nye muligheter

ANDRE RUNDE: Henrik Arnesen og Horten Futsal spiller i Steinkjer denne helga.
ARKIVFOTO

ANDRE RUNDE: Henrik Arnesen og Horten Futsal spiller i Steinkjer denne helga. ARKIVFOTO

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

HORTEN: Tre tap var skal revansjeres når Horten Futsal spillere den andre runde i eliteserien i futsal denne helgen.

DEL

Allerede i går satte ti spillere kursen for Steinkjer, som er spillested for den andre helgen. Horten tapte som kjent alle sine tre første kamper for 14 dager siden, og ligger på 10. og sisteplass i eliteserien.
– Vi led merkbart av at vi bare var seks utespillere. Denne gangen er vi ni, og selv om vi gjerne skulle vært to-tre mann til så ser det lysere ut på forhånd denne helga, sier Henrik Arnesen.
Helgens tre kamper går mot trønderklubbene Nidaros (6. plass) og Vegakameratene (2. plass), og mot Bogstadveien (8. plass) fra Oslo
– Alle tre lag er gode, vi er vel litt underdogs etter tre tap i forrige runde. Men det tror jeg passer oss bra. Vi skal i hvert fall prøve å vinne hver kamp denne helga, sier Arnesen, som på ingen måte vil få panikk i forhold til nedrykk hvis det skulle bli tre nye tap.
– Nei, det gjør vi ikke. Men det er klart det ville greit med litt poeng nå, sier Arnesen.
Horten Futsal er på plass i Steinkjer med følgende ti mann: Lars Jørgen Myhrvold, André Jacobsen, Christer Andersen, Rune Andersen, Rune Larsen, Stian Nilsen, Jørgen Bue Solli, Kristoffer Silberg, Andreas Mossestad og Henrik Arnesen.

Artikkeltags