Narve Læret på kinoskjermen i USA

TIL FILMEN: Narve Læret inntar kinolerretet. PRIVAT FOTO

TIL FILMEN: Narve Læret inntar kinolerretet. PRIVAT FOTO

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Den hardtslående hortensmannen Narve Læret dukker i høst opp på kinoskjermen i USA.

DEL

Etter å ha knust seg gjennom tonnevis med betong og annet hardt materiale fikk Læret full uttelling høsten 2008 da han ble kåret tidenes beste "knuser" av Guinness book of records i Datca, Tyrkia.
Der satte han sin tiende verdensrekord og fikk sin world champion tittel, melder Drammen Kampsportlag.
"Han yter stor respekt i kampsportmiljøer over hele verden og er stor stjerne innen gamet. Her i Norge har vi sett han hos Senkveld, Liga, Guinness-TV, Sportsmagasinet, God morgen Norge og så videre. Han og sønnen var også med og lagde et forrykende show på den første utgaven av Norske Talenter, men nå er det altså kinofilm som står for tur for steinknuseren", melder kampsportlaget videre.
Læret skal figurere i en dokumentar med tittelen "World recordsholders, what makes them tick", og det er et produksjonsselskap i USA som står for opplegget.
Hortensmannen er eneste europeer som er med på filmen.
"Det er jo så mange og ta av og de har stort sett plukket amerikanske rekordholdere. Ja, også den norske supermannen som knuste 700 betongblokker på under 29 sekunder i Tyrkia i november 2008", melder Drammen Kampsportlag.
– Det er jo en ære og få være med på dette og jeg gleder meg til og se filmen når den blir ferdig. Intervjubiten er filmet her i Norge og så bruker de opptak fra noen av de mange rekorder fra tidligere som blir sydd sammen til et avsnitt i filmen, som følger 20 rekordholdere i deres forberedelser og rekordforsøk. Siden jeg er eneste fra denne siden av kloden følger de ikke meg så tett og intenst som flere av de andre. Det har med letthet og økonomi og gjøre, sier Narve Læret.

Artikkeltags