Målfarlig midtstopper

MÅLSCORER: 
Sigbjørn Langaas vinner duellen før han putter på til 2-0. 
FOTO: SONDRE TOFTEBERG

MÅLSCORER: Sigbjørn Langaas vinner duellen før han putter på til 2-0. FOTO: SONDRE TOFTEBERG

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

HORTEN: Ørns nye midtstopper Sigbjørn Langaas har vært svært så nyttig for de brune i serieinnledningen, og scoret sitt tredje mål for sesongen under 2-1-seieren mot Groruddalen i Lystlunden i går.

DEL

Sigbjørn Langaas spilte nok en god kamp i midtforsvaret sammen med Geir Ludvigsen i går. Han var fornøyd med enda en trepoenger på hjemmebane.
Utfyller hverandre
– Det var deilig med tre poeng i dag, konstaterer midtstopperkjempen.
– Jeg er veldig fornøyd med 1. omgang, og føler vi har kontroll gjennom hele kampen. Jeg er imidlertid skuffet over at vi ikke klarer å punktere kampen, tilføyer han.
Sammen med Geir Ludvigsen har Langaas tilført Ørn mye i det defensive spillet. Han mener de utfyller hverandre bra.
– Vi er ganske like, men har forskjellige kvaliteter. Vi er gode i lufta begge to, mens jeg er litt kjappere enn han, er Geir bedre til å slå langpasninger, sier Langaas.
Store sjanser
Kampen var bare fem minutter gammel da Ørn gikk i ledelsen. Hjemmelagets offensive back, Andre Jacobsen, dro seg fri på venstrekanten og klinket ballen inn i feltet. Der dukket Kristoffer Silberg opp og satte ballen i nota.
Den første halvdelen av første omgang var jevnspilt, men etter det var det bare ett lag på banen. Ørn skapte flere store sjanser, og en bevegelig Kjetil Kristiansen var nær sin første scoring for året da han kom alene med keeper. Mot slutten av omgangen fikk hjemmelaget imidlertid lønn for strevet. Silberg plasserte et frispark i muren, og Sigbjørn Langaas fikk etter hvert kjempet ballen i mål.
2. omgang ble ganske sjansefattig. Ørn så ut til å ha full kontroll, men Groruddalen fikk en redusering etter at Ringdal lagde et unødvendig straffespark. Bruntrøyene hadde imidlertid få problemer med å ro seieren i land.
– Knallgode
– I de siste 25 minuttene av første omgang er vi knallgode, og Groruddalen henger ikke med, fastslår en glad Ørn-trener Morten Sanne Melvold etter kampen.
Etter at Ørn ble tildelt tre poeng fra Tollnes-kampen, ligger bruntrøyene nå på en delt førsteplass. Kun målforskjellen skiller laget fra Notodden og Vard-Haugesund. Allikevel påstår Melvold at han ikke tenker noe over den gode tabellplasseringen. Selv om bruntrøyene har spilt mot de antatt beste lagene, mener Melvold at det blir viktig ikke å senke skuldrene mot bunnlagene.
–Hver kamp lever sitt liv, og det er jevnt i denne avdelingen. Det spiller ingen rolle hvem vi spiller mot, vi må uansett ikke senke skuldrene, påpeker han.

sportengjengangeren.no

Artikkeltags