Vi viser NM i boksing denne helga

NM: Tønsbergbokseren Hadi Srour er blant bokserne du kan se på gjengangeren.no denne helga.

NM: Tønsbergbokseren Hadi Srour er blant bokserne du kan se på gjengangeren.no denne helga. Foto:

Årets NM i boksing er bare noe av all idrett du kan se på gjengangeren.no denne helga. Streamingportalen Direkte Sport er full av spennende idrett fra hele landet.

DEL

Allerede i dag, fredag, kan du se Mats Haakenstad og hans Lillestrøm i treningskamp mot Kristiansund, samt eliteserielagene  Strømsgodset og Sarpsborg 08 i treningskamper. Og sendingene fortsetter gjennom hele helga.

Portalen vår for sportssendinger har fått nytt navn og nydrakt. Norgessporten er historie, heretter heter det Direkte sport. For deg som bruker er det ingen endring. Du finner fortsatt en lenke inn til portalen lenger på forsiden vår, hvor du også ser noen av kampene som streames.

LES OGSÅ: Nå kan du se all norsk topphåndball på gjengangeren.no (+)

For våre lokale lag, Falk i eliteserien håndball menn og Ørn i 3. divisjon fotball menn, vil vi fortsette å lage direkte lenker inn til de sendingene på forsiden vår.

HER FINNER DU VÅR SIDE FOR TRAV- OG ODDSTIPS.

Streamningportalen har også fått et nytt utseende som fortsatt er under utvikling. Så hvis du ikke lett finner det du leter etter anbefaler vi å bruke søkefeltet, og søke på lagnavnet du er på jakt etter.

Klikk her for å komme til Direkte sport. Det krever abonnement for å se sportssendingene på gjengangeren.no. Informasjon om våre abonnement finner du her.

Artikkeltags