Slik er sportshelga på gjengangeren.no

STREAMING: Sarpsborg 08s treningskamp mot naboene Fredrikstad FK kan du se på gjengangeren.no sammen med en helt haug med annen idrett denne helga.

STREAMING: Sarpsborg 08s treningskamp mot naboene Fredrikstad FK kan du se på gjengangeren.no sammen med en helt haug med annen idrett denne helga. Foto:

Eliteserielagene i fotball sine treningskamper fra Spania, eliteserien håndball, basketball, volleyball og NM i curling er bare noe av det du kan se på gjengangeren.no denne helgen.

DEL

Allerede i dag, fredag, kan du se eliteserie lagene Rosenborg, Viking, Molde og Sarpsborg 08 i treningskamper. Og sendingene fortsetter gjennom hele helga.

Portalen vår for sportssendinger har fått nytt navn og nydrakt. Norgessporten er historie, heretter heter det Direkte sport. For deg som bruker er det ingen endring. Du finner fortsatt en lenke inn til portalen lenger på forsiden vår, hvor du også ser noen av kampene som streames.

LES OGSÅ: Nå kan du se all norsk topphåndball på gjengangeren.no (+)

For våre lokale lag, Falk i eliteserien håndball menn og Ørn i 3. divisjon fotball menn, vil vi fortsette å lage direkte lenker inn til de sendingene på forsiden vår.

HER FINNER DU VÅR SIDE FOR TRAV- OG ODDSTIPS.

Streamningportalen har også fått et nytt utseende som fortsatt er under utvikling. Så hvis du ikke lett finner det du leter etter anbefaler vi å bruke søkefeltet, og søke på lagnavnet du er på jakt etter.

Klikk her for å komme til Direkte sport. Det krever abonnement for å se sportssendingene på gjengangeren.no. Informasjon om våre abonnement finner du her.

Artikkeltags