Ørns treningskamp mot Tønsberg er bare noe av det du kan se direkte på gjengangeren.no denne helga

TRENINGSKAMP: Nuno Soares og Ørn møter FK Tønsberg i treningskamp lørdag 13.00. Kampen ser du direkte på gjengangeren.no.

TRENINGSKAMP: Nuno Soares og Ørn møter FK Tønsberg i treningskamp lørdag 13.00. Kampen ser du direkte på gjengangeren.no. Foto:

Streamingportalen vår Direktesport er full av spennende idrett fra hele landet.

DEL

Ørns treningskamp mot FK Tønsberg er kanskje det mest spennede vi streamer for tilhengere av lokalfotballen denne helga, men vi viser mye annet også, både fotball og andre idretter.

Ørn-kampen finner du her: Ørn signerte ny spiller før generalprøven mot Tønsberg: – En treningskamp ingen av lagene har lyst til å tape

Portalen vår for sportssendinger har fått nytt navn og nydrakt. Norgessporten er historie, heretter heter det Direkte sport. For deg som bruker er det ingen endring. Du finner fortsatt en lenke inn til portalen lenger på forsiden vår, hvor du også ser noen av kampene som streames.

LES OGSÅ: Nå kan du se all norsk topphåndball på gjengangeren.no (+)

For våre lokale lag, Falk i eliteserien håndball menn og Ørn i 3. divisjon fotball menn, vil vi fortsette å lage direkte lenker inn til de sendingene på forsiden vår.

HER FINNER DU VÅR SIDE FOR TRAV- OG ODDSTIPS.

Streamningportalen har også fått et nytt utseende som fortsatt er under utvikling. Så hvis du ikke lett finner det du leter etter anbefaler vi å bruke søkefeltet, og søke på lagnavnet du er på jakt etter.

Klikk her for å komme til Direkte sport. Det krever abonnement for å se sportssendingene på gjengangeren.no. Informasjon om våre abonnement finner du her.

Artikkeltags