God sport i trav- foreningen

Av
Artikkelen er over 19 år gammel

Årsmøtet i Horten og Omegn Travforening var dårlig besøkt med 20 frammøtte medlemmer. Det står ikke i stil til de sportslige og økonomiske resultatene foreningens aktive har oppnådd.

DEL

Årsberetningen av årets sportslige resultater som hester tilhørende medlemmene har oppnådd, var oppløftende lesing. Drøyt 2 millioner fordelt på drøyt 40 aktive travere er imponerende tall, og totalt har hestene vunnet 54 løp. Delicious Ryhthm, tilhørende Knut Dahlen og Hans Bø, har tidligere blitt kåret til "Årets Hest" og blitt belønnet med Gjengangerens seiersdekken. Den nå 4-årige hoppa tjente i fjor hele 362.000 kroner.
Foruten et stort antall starthester, har det vært liten aktivitet i foreningen - noe styret beklaget. Medlemmene hadde forståelse for dette, men ga signaler om mer engasjement for kommende sesong.
Lokalkjøringen sammen med Tønsberg Travforening var det som krevde størst innsats i fjor. Arrangementet ble en suksess og ga også noen kroner i kassa. Styret var interessert i år prioritere dette også i år i motsetning til en Hortensdag på en vanlig kjørekveld der det ikke er noen midler å hente for foreningen.
Utenom årsmøtet, ble det drøftet muligheter til å få til en treningsløype i et område der det er oppstallet mange hester. Medlemmene ga styret mandat til å begynne og lukte på prosjektet.
Styret for kommende periode vil bestå av Odd Reinemo, leder, Jorunn J.Lørge, nestleder, Ragnar Holt, kasserer, Lene Olsen, sekretær og Ole Kristian Engh, styremedlem.
Foreningen mintes 4 medlemmer som var gått bort i løpet av året med ett minutts stillhet.

Artikkeltags