Fotball er livet for borrejentene

Av

Borre J13/12 bruker sommeren til treningsleir før de skal til Sverige og spille Oddebollecupen. Ambisjonene er klare – de skal vinne.

DEL

De ivrige fotballspillerne fra Borre har hatt treninger nesten gjennom hele sommeren og opptrapping til Oddebollen har forgått med treningsleir med overnatting i Kaldhallen på Nykirke.

Treningsleir

Det var 33 grader da treningen startet opp på søndag. Kaldhallen holdt ikke hva navnet skulle tilsi. Men med 29 grader på slutten av treningsøkten var det duket for flotte treningsfasiliteter for Borrejentene.

Stemningen var god da de etter å ha trent og grillet skulle sove inne i hallen. Med frokost i klubbhuset på Nykirke var jentene klare for nok en treningsøkt før de på kvelden skulle spille treningskamp mot Borres gutter 06 og Flint/Nykirke j07.

LES OGSÅ: Seierherrenes kaptein om Dana Cup: – Det er det sosiale som har hjulpet oss med å vinne. Det er så lett å komme inn i gruppa

(Artikkelen fortsetter under bildet)

En strålende vinter- og vårsesong

Borrejentene kan se tilbake på en vinter- og vårsesong med mange seiere. De ble vinnere av vinterserien og både Borre1 og Borre2 ligger på toppen av sine puljer i serien. Det ble rent bord på årets Kanalcup, 1, og 2 plass i Per Bredesen Cup, Vinner av Liungen Cup og Heistad Cup.

Nå venter nye utfordringer på tur. Førstkommende helg er det Oddebollen, så kommer Hamar Talent Cup, før jentene skal være med på Teie jentecup i slutten av august. Utallige timer er lagt ned på fotballbanen av disse fantastiske jentene. Vi gleder oss til å være med de på reisen.

J06/07

J06/07

Artikkeltags