Første futsalhelg ga 25 baklengsmål

TRE MÅL: Stian Nilsen ordnet tre mål mot Solør Futsal i går, men det holdt ikke til poeng. ARKIVFOTO

TRE MÅL: Stian Nilsen ordnet tre mål mot Solør Futsal i går, men det holdt ikke til poeng. ARKIVFOTO

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

OSLO: Horten Futsal gikk på en trippel smell i helgens avspark av eliteserien i Ekeberghallen. Tapene lød 4-9, 2-9 og 3-7.

DEL

Horten-laget er tidligere norgesmestere, men selv om de vant sin kvalifiseringsserie ser de ut til å møte langt sterkere motstand den nye eliteserien i futsal organisert av NFF.
– Dette var svakere enn forventet. Men det skal sies at vi hadde mange forfall, som resulterte i at vi hadde for få innbyttere. Kampene var jevnere enn resultatene tilsier, og vi hang med lenge i alle oppgjørene, sier Henrik Arnesen, som i likhet med Reidar Lindqvist måtte stå over søndagens kamp mot Solør. I tillegg manglet Horten blant annet Jørn Allum og brødrene Ronny og Rune Andersen.
Lørdag tapte Horten 4-9 mot KFUM, som innfridde favorittstempelet og leder eliteserien etter helgens tre serierunder. Senere på ettermiddagen ble det ni nye baklengs da Daniel Fredheim Holms Holmlia slo hortenserene 9-2. Mohammed "Moa" Abdellauoe spilte ikke grunnet skade, men hans lillebror Mostafa figurerte derimot for Holmlia. 20-åringen skal også spille for Vålerenga kommende sesong.
Søndag ble Solør for sterke for Horten Futsal, da Stian Nilsens hattrick ble lagets trøst i 3-7-tapet. Rune Larsen og Kristoffer Silberg var Hortens målscorere lørdag - med to scoringer hver.
– Til tross for tapene, så ble vi ikke skremt. Når vi får stilt en sterkere tropp, så tror jeg vi skal klare å bite bra ifra oss, sier Arnesen.
Horten ligger sist på tabellen foran neste futsalhelg i Steinkjer om to uker.

Artikkeltags