Egen galla

GJENVALGT: 
Odd Reinemo (bildet) ble gjenvalgt som leder i Horten & Omegn Travforening. 
FOTO: VIDAR KALNES

GJENVALGT: Odd Reinemo (bildet) ble gjenvalgt som leder i Horten & Omegn Travforening. FOTO: VIDAR KALNES

Av
Artikkelen er over 16 år gammel
DEL

Årsmøtet i Horten & Omegn Travforening vil ha sin egen travgalla ved å dele ut ærespremier på en fest på vårparten.
Det er vanlig at det vanker en hederspris eller to til eierne av de beste hestene etter hver sesong rundt om i de forskjellige travlagene. Horten & Omegn Travforening har i de senere årene blitt sponset med et vinnerdekken til Årets hest, men vil i tillegg dele ut etpar egne ærespremier.
– Ja, det blir jo holdt en stor travgalla i regi av Det Norske Travselskap tidlig på nyåret. I fjor ble vår egen Delicious Rhythm kåret til årets beste hoppe i 2001 sesongen. Vi i Horten & Omegn synes også vi skal gjøre litt stas på de beste hestene i vår forening, og årsmøtet gikk inn for visse kriterier for denne kåringen, sier Odd Reinemo, gjenvalgt leder på årsmøtet fredag.
– Og disse går ut på?
– Vi skal ha vår egen Årets hest, og det blir den som har tjent mest penger gjennom sesongen. I tillegg vil vi kåre beste 3-åring og beste 4-åring, også det etter innkjørte penger. Det er forøvrig slik at minst 50 prosent av hesten må være eiet av medlemmer av vår forening. Styret har også fått fullmakt til å dele ut "Styrets ærespris". Her blir det en subjektiv vurdering innenfor styret, og prisen kan gå til både to- og firbeinte. Denne prisen blir ikke nødvendigvis årviss.
Årsberetningen viser forøvrig en aktivitet på det jevne i regi foreningen med arrangement av en lokalkjøring som det mest krevende. Rent sportslig ble det igjen en svært god sesong, og det er imponerende at en såpass liten forening år etter år har hester som hevder seg helt i toppen og som traver inn 1-2 millioner for sine eiere.
Odd Reinemo ble gjenvalgt som leder. Med seg i styret får han Anita Johannessen, Svein Ole Solberg, Ann Kristin Madsen og Thomas Rousalis.

Artikkeltags