Arrangerer lokalkjøring

Av
Artikkelen er over 14 år gammel

HORTEN: Horten & Omegn Travforening har fått påmeldt ca.95 hester til lørdagens lokalkjøring på Jarlsberg, som foreningen avholder sammen med Tønsberg.

DEL

– Normalt blir det jo litt frafall, men 95 hester påmeldt til 10 løp må vi være fornøyde med, sier formann i Horten & Omegn Travforening, Truls Roar Wivestad til STALLPRATEN.
– Ett av løpene er for ponnier, og her kommer sju til start, blant annet Daniel Flåten og Bennedik. Ekstra interessant på denne årstiden er 3-åringene. Svært mange gikk mønstringsløp i fjor, men det har vært sparsomt med unghester på lokalkjøringene til nå. Gledelig nok er 10 kaldblods og 6-7 varmblods meldt til unghestløpene, og flere med interessante stammer, fortsetter Wivestad.
Det er litt færre lokale hester i gang for øyeblikket enn vanlig, og det er opp til Knatten's Ronja å forsvare de lokale fargene. Nykirkehoppa er for sikkerhets skyld påmeldt både i monté og sulkyløp.
– Det meldt så mange hester i montéløpene at vi avvikler løp både for kaldblods og varmblods. Tidligere har vi måttet slå disse sammen, men det er en klar fordel å ha ett for hver rase, sier Wivestad, som håper på få strykninger.
– Litt morsomt er det også at det er meldt hester både fra Østfold og Telemark, og det er litt uvanlig. Det kommer nok av at det har blitt avlyst en lokalkjøring i Skien, og dermed tar noen hesteeiere turen til oss.
Det er ingen lokale hester til start på Jarlsberg i kveld. Vår banker henter vi i V5-4, et hoppeløp i grunnlag under 375.000 kroner. Hazelwood I.T. blir antakelig kveldens største favoritt og bør få en fin reise fra 9.spor.

V5-tips 192 rekker:
1.avd:
Sultana(1) - Hogne Tor(3) - Skusviken(5) - Romelus(6) - Hornes Tuva(9) - Løvland Blessa(11)
2.avd:
Clean Gold(1) - Boca Junior(2)
3.avd:
Arna Frøkna(1) - Steinskosa(3) - Maurstad Mai(8) - Seile Stjerna(9)
4.avd:
Hazelwood I.T.(9)
5.avd:
Mr. Fivebagger(2) - Cougar(4) - Heavy Dew(9) - Corinne Simb(12)

Artikkeltags