SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

LIVE: Sommervinduet 2019

PEKER UT RIKTIG VALG? En rekke Premier League-managere prøver å bane seg vei fram til en kontrakt med en fransk unggutt. Blant dem finner vi West Hams Manuel Pellegrini og Arsenal-manager Unai Emery (bildet). (AP Photo/Tim Ireland)

PEKER UT RIKTIG VALG? En rekke Premier League-managere prøver å bane seg vei fram til en kontrakt med en fransk unggutt. Blant dem finner vi West Hams Manuel Pellegrini og Arsenal-manager Unai Emery (bildet). (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day.

DEL

Overganger (Bergensavisen) AKKURAT NÅ:  Hele elleve klubber er angivelig ute etter signaturen til den 21 år gammle Lorient-vingen Alexis Claude-Maurice.

Det melder i alle fall Sky Sports, som i tur og orden lister opp West Ham, Newcastle, Brighton, Sevilla, Marseille, Monaco, Lille, Lyon, RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach.

Men en kilde Sky Sports viser til hevder at Claude-Maurice aller helst vil til Arsenal. Ubekreftede rykter vil også ha det til at Gunners har lagt inn et bud på 14 millioner pund for 21-åringen i løpet av lørdagen.

West Ham skal ha fått et bud på Claude-Maurice avslått i mai.

Lorient endte på sjetteplass i Ligue 2 sist sesong. Alexis Claude-Maurice scoret 14 mål og hadde fire målgivende pasninger i ligaen, men Lorient lyktes ikke mer å rykke opp til Frankrikes øverste nivå.

Se alle de nye draktene til Premier League-klubbene her!

Holder på hele sommeren
Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av sommervinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day i England 8. august.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00. Om du vil bidra med et rykte eller en bekreftet overgang, er det fint om du legger ved den aktuelle kilden. Da er det enklere for oss å verifisere innholdet.

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i sommer