SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham vinner bunnoppgjøret

Britain Football Soccer - West Ham United v Burnley - Premier League - London Stadium - 14/12/16 West Ham United manager Slaven Bilic Reuters / Eddie Keogh Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Britain Football Soccer - West Ham United v Burnley - Premier League - London Stadium - 14/12/16 West Ham United manager Slaven Bilic Reuters / Eddie Keogh Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Her er ett av våre mange tips andre juledag.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

OddstipsEr det noen som har gledet seg til Boxing Day? På mandagens oddsprogram er det bare å fråtse i godbitene.  

Mandagskupongen: Herlig Boxing Day for topplagene

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Swansea - West Ham B

Det er krise i Swansea. De har allerede sparket én manager denne sesongen, men om ikke resultatene snart bedrer seg så kan England-oppholdet til tidligere Stabæk-sjef Bob Bradley bli av det korte slaget.

Amerikaneren tok over for Francesco Guidolin i oktober. Swansea lå på det tidspunktet nede med brukket rygg, og hadde bare maktet å ta fattige fire poeng på de syv første serierundene.

Det har ikke blitt merkbart bedre med Bradley i sjefsstolen. «Svanene» har bare tatt åtte poeng på de ti kampene med Bradleys på sidelinjen, og ligger på nest sisteplass i den engelske toppdivisjonen før andre juledagskampen hjemme mot West Ham.

Helt siden opprykket i 2011 har Liberty Stadium, hvor Swansea spiller sine hjemmekamper, vært en vrien bortebane å komme til for lagene i Premier League, men så langt denne sesongen har det ikke vært mye å rope hurra for. To seire på åtte forsøk, og 16 baklengsmål, er stusselig.

Det er bakover det virkelig ikke stemmer for waliserne. De har sluppet inn 15 mål på de fem siste kampene, og 37 totalt. Det er verst i hele ligaen. Swansea solgte sin forsvarsbauta Ashley Williams til Everton i sommer, men klarte aldri å erstatte han skikkelig. Jordi Amat, Federico Fernandez og Alfie Mawson har byttet på å bekle de to stopperposisjonene, men med vaklende hell.

Juletiden er høysesong for å trenersparkinger. Ansettelsen av Bob Bradley har ikke gitt det utslaget man hadde håpet på. Swansea har tapt de to siste kampene ganske klart, og om den dårlige poengfangten vedvarer i det travle juleprogrammet kan det fort bli nytt managerskifte i Wales.

West Ham-manager Slaven Bilic har det ikke stort bedre enn sin kollega i Swansea, selv om presset på kroaten er noe mindre ettersom londonerne har fått med seg brukbart med poeng de siste kampene. 19 poeng etter 17 kamper, og 13.-plass på tabellen, er uansett langt unna forventningene som ble stilt før sesongen.

West Ham har for første gang denne sesongen gått tre kamper på rad uten å tape. De har vunnet to kamper på rad, to 1-0-seire hjemme mot henholdsvis Burnley og Hull, og borte mot Liverpool klarte de 2-2.

I likhet med Swansea har West Ham trøblet med forsvarsspillet. 31 baklengsmålet er det bare Swansea, Hull og Crystal Palace som klarer å overgå. Men «Hammers» har holdt nullen i de to siste kampene, kanskje er det et tegn på bedring?

West Ham har i alle fall vist best form de siste ukene. Om Swansea fortsetter i samme spor som mot M'Boro sist trenger et aldri så lite julemirakel får å få med seg noe fra denne kampen.

Vårt vårt råtips mandag 2. juledag:

Swansea - West Ham 2,50 - 3,10 - 2,50 B

Totalodds: 2,50

Sjekk tabell og fakta i Premier League her

Sjekk tabell og fakta i Championship her