SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tallene som gir Liverpool håp

Jürgen Klopp mangler Virgil van Dijk i  den første kampen mot Bayern. Da var stopperen supendert. Nå er den nederlandske midtstopperkjempen tilbake hos Liverpool. Det forsterker laget både offensivt og defensivy for returkampen mot tyskerne på Alianz Arena.   (AP Photo/Rui Vieira)

Jürgen Klopp mangler Virgil van Dijk i den første kampen mot Bayern. Da var stopperen supendert. Nå er den nederlandske midtstopperkjempen tilbake hos Liverpool. Det forsterker laget både offensivt og defensivy for returkampen mot tyskerne på Alianz Arena. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Liverpool har en god statistikk i Tyskland.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: Midtukekupong med Bayern München og Liverpool

Oddssingel Champions League: Tallene som gir Liverpool håp

Oddsdobbel: Lyon byr opp til dans

Oddssingel håndball: Vi tror på en skrell i Framohallen

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne onsdagen. Det utvilsomme høydepunktet er returkampen i Champions League mellom Bayern München og Liverpool. Det spilles også en returkamp på Camp Nou, hvorl Barcelona møter Lyon. I tillegg spilles det syv kamper i engelske Championship. Ellers er det flere interessante kamper i Eliteserien i håndball. Det tetter seg til både i toppen og bunnen for herrene og kvinnene. På ishockeyfronten spilles den fjerde runden i sluttspillet.  

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Bayern München – Liverpool 2,00 – 3,35 – 3,15 B (spillestopp kl. 2055)

Bayern har skaffet seg et godt utgangspunkt før onsdagens returkamp. De spilte 0–0 på Anfield mot Liverpool, og har nå vunnet seks v de syv siste kampene sine. Formen hjemme på Allianz Arena er fryktinngytende. De står med syv seire på rad, og har ikke tapt på hjemmebane siden oktober i fjor.

Bayern München er et lag som er vant til å vinne. I Bundesliga står de med seks strake titer, men denne sesongen har de fått hard konkurranse av Borussia Dortmund.

Etter 6-0-seieren mot Wolfsburg i helgen gikk Bayern forbi Dortmund på tabellen på bedre målforskjell. Med ni kamper igjen av sesongen har begge kubbene 57 poeng, og det ligger an til å bli en thrilleravslutning.

Men Bayern har spit seg i form, og de viser bedre takter nå enn de gjorde tidligere i sesongen.

Det er dårlige nyheter for et Liverpool-lag som ikke har spilt opp mot sitt beste i de siste kampene. Forsvarsspillet i helgens kamp mot Burnley var ikke tillitvekkende. Jürgen Klopps tropper vant likeve kampen mot Burnley 4–2.

Se alle sesongens Liverpool-drakter her!

Liverpool har nå kun vunnet fem av de siste tov kampene, og selv om de er et vanskelig lag å slå, så har de ikke virker like solide på bortebane denne sesongen. Før kampen i Tyskland har de kun vunnet én av de siste seks bortekampene denne sesongen.

De tapte ale tre bortekampene i gruppespillet i Champions League. De har faktisk ikke vunnet en bortekamp i Champions League på elleve måneder.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Det burde selvsagt få alarmklokkene til å ringe, men det finnes tall som gir Liverpool-fansen håp om avansement:

  • Liverpool er ubeseiret i de syv siste åttendedelsfinalene i Champions League. De har fem seire og to uavgjorte. De har ikke sluppet inn mål siden 0-1-tapet på Anfield mot Barcelona i 2006-2007-sesongen. Den gangen gikk de videre etter å ha vunnet 2–1 i Spania.
  • Sist gang Liverpool møtte et Bundesliga-lag vant de 2–1 borte og 4–2 hjemme mot Hoffenheim. Det var i sist sesongs playoffspill.
  • Liverpool har en solid statistikk i møte mot tyske klubber i utslagsrundene. Den viser at de står med 14 seire og kun to tap, og de har vunnet de fire siste gangene de har møtt lag fra Tyskland i utslagsrundene.
  • Scouserne er også ubeseiret i de fire siste bortekampene i Tyskland. Statistikken viser 2-2-0. Totalt har de 3-9-5.

Nå møter Liverpool et Bayern-lag som har en vanvittig sterk hjemmestatistikk. Vertene har vunnet utrolige 22 av 26 hjemmekamper i Champions League. Det eneste laget som har vunnet mot dem på Allianz Arena i denne perioden er Real Madrid. Med tanke på den svake formen til Liverpool, så burde jeg antakeligvis gått for hjemmeseier her. Men det gjør jeg ikke.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Bayern må klare seg uten Kimmich og Müller i onsdagens kamp. Kimmich har vært viktig for tyskerne, men Bayern har en bred stall og gode erstattere. Liverpool manglet Virgil van Dijk i den første kampen mot Bayern. Han er tilbake i returkampen. Han er trygg bakover, og han er et uromoment på offensive dødballer. Nederlenderen er en svært viktig brikke i Liverpool-laget.

Liverpool har klart seg godt mot tyske lag tidligere. Selv om Salah ikke har vært på topp i de siste kampene, så har Mané og Firmino levert. Jeg tror Liverpool scorer i denne kampen, og da skal Bayern få jobbe. Jeg går for Liverpool-seier til 3,15 i odds. Det er spillbart, slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet