SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spurs trenger alle tre poengene

Tottenham's Harry Kane, celebrates with Tottenham's Serge Aurier, left, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley Stadium in London, Saturday, Nov. 24, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)

Tottenham's Harry Kane, celebrates with Tottenham's Serge Aurier, left, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley Stadium in London, Saturday, Nov. 24, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av

Tottenham må vinne kveldens hjemmekamp mot Inter, dersom de skal holde liv i håpet om avansement.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel håndball: En gavepakke fra Norsk Tipping

Oddssingel CL: Liverpool tåler å tape mot PSG

Oddssingel Championship: Suksessen fortsetter for Frank Lampard & Co.

Midtukekupongen: Midtukekupong med Champions League

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Åtte kamper venter i Champions League, med Paris-Saint Germain mot Liverpool som det soleklare høydepunktet. I tillegg er det som kjent midtukerunde i Championship i England og her spilles det seks kamper onsdag kveld. I tillegg er det fire kamper i Eliteserien for menn i håndball her hjemme. På hockeyfronten er det to kamper i svensk eliteserie og fem kamper i Hockeyallsvenskan. I NHL spilles det fem kamper natt til torsdag.

Utrolige 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Tottenham - Inter H 1,70 (spillestopp kl 20.40)

Tottenham har satt seg selv i en meget vanskelig posisjon før de to siste gruppespillkampene i gruppe B. Rotet bort to poeng i borteoppgjøret mot PSV, men Harry Kane berget i det minste tre poeng med sin 2-1 scoring i sluttminuttene mot nettopp PSV i den forrige gruppespillkampen. Tottenham må slå Inter, men det spørs om det er nok all den tid Tottenham også etter alle solemerker også må slå Barcelona borte i den siste gruppespillkampen. Tottenham er uansett på rett spor nå og knuste Chelsea 3-0 hjemme i lørdagens seriekamp. Hugo Lloris er tilbake etter karantene. Ellers er Davinson Sanchez, Mousa Dembele, Victor Wanyama og Kieran Tripper fortsatt ute med skader. Unge Juan Foyth er ikke påmeldt til Champions League og får således ikke spille etter å ha startet de tre siste seriekampene. Men heldigvis for Tottenham var Jan Vertonghen tilbake på benken mot Chelsea og han er nok med fra start her. Danny Rose er dog trolig tilbake i troppen etter å ha vært ute i halvannen måned.

Se alle årets Tottenham-drakter her!

Inter fikk med seg ett poeng hjemme mot Barcelona i den forrige runden, og selv med tap her er det gode sjanser for at Inter tar seg videre all den tid de har hjemmekamp mot PSV i den siste runden. Tar Inter poeng i London er de videre uansett. Inter innledet Serie A med kun fire poeng på de fire første seriekampene, men står med åtte seire på de ni neste seriekampene. Men er allerede ni poeng bak Juventus. Sime Vrsaljko er ute med skade, det samme gjelder fortsatt for Roberto Gagliardini og Joao Mario.

Vi har veldig god tro på at Tottenham vinner denne. 1,70 på hjemmeseier er snaut, så vi må ha med et kombinasjonsobjekt.

Sjekk vårt forslag til midtukekupong her:

Midtukekupong med Champions League 

Borussia Dortmund - Club Brügge over 2,5 mål - 1,40 (spillestopp kl 20.55)
Borussia Dortmund går som toget i hjemlig Bundesliga og er fortsatt ubeseiret etter den tolv første seriekampene. 2-1 seier borte mot Mainz lørdag var sesongens niende seier. Har 30 poeng og leder med fire poeng ned til Borussia Mönchengladbach på 2. plass. Ned til Bayern München er det faktisk hele ni poeng etter at Bayen rotet vekk to nye poeng hjemme mot Fortuna Düsseldorf lørdag. I Champions League ble det som forventet tap borte mot Atletico Madrid i den forrige runden, men de tre øvrige er alle vunnet. Tar Dortmund minst ett poeng her, er de videre til sluttspillet. Marcel Schmelzer er eneste spiller på skadelisten for den tyske serielederen.

Se alle de nye draktene til Borussia Dortmund her!

Club Brügge har faktisk kun en seier på de sju siste seriekampene (1-3-3) i hjemlig serie. Er likevel fortsatt på 3. plass etter en sterk start på sesongen. Smalt til med 4-0 seier borte mot Monaco i den forrige gruppespillsrunden, men makter kun 1-1 i hjemmekampen mot Monaco. Er således under hardt press før de to siste som i tillegg er tøffe (avslutter hjemme mot Atletico Madrid). Bortelaget sliter med en god del skader for tiden og det er nok noe av forklaringen på at det lugger i seriespillet. Thibault Vlietinck, Arnaut Danjuma Groeneveld og Dion Cools er blant spillerne som risikerer å miste onsdagens kamp, mens spissen Jelle Vossen er ute for resten av året.

Hjemmeseier betales med 1,25, vi velger heller å sette pengene på over 2,5 mål til 1,40 i odds. Denne blir da kombinasjonsobjekt med seier til Tottenham. Denne favorittdobbelen gir 2,38 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet