SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sprek hockeydobbel fra Sverige

Målvakt Joel Lassinantti og Luleå er sterke defensivt. De bør klare å vinne mot et skaderammet Linköping-lag på hjemmebane i kveld. 
Foto: Robert Nyholm / TT / NTB scanpix

Målvakt Joel Lassinantti og Luleå er sterke defensivt. De bør klare å vinne mot et skaderammet Linköping-lag på hjemmebane i kveld. Foto: Robert Nyholm / TT / NTB scanpix Foto:

Av

Linköping slo Luleå i september. I kveld tror vi laget fra Norrbotten tar revansj.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Europa League: Europa-eventyret fortsetter i Sarpsborg

Oddssingel Europa League: Rangers spilles til overodds

Oddstips Eliteserie-kvalik: Aalesund og Grønner er på vei mot Eliteserien

V4-lunsj Sverige: Ohlsson viser vei mot lunsjkronene

V5-lunsj Norge: Kan gigafavoritten tape på Momarken?

En ny gnistrende oddstorsdag har vi foran oss. Etter å ha fått servert spennende Mesterliga-fotball i to dager nå, så er det Europa League som står i fokus torsdag. Mange kjente lag skal ut. Blant annet Arsenal, Chelsea, Sarpsborg, Rosenborg og en hel haug til. I tillegg spilles det en meget viktig kvalikkamp om opprykk til Eliteserien mellom Aalesund og Sogndal. Det er masse spillbare objekter å finne, og vi tror denne torsdagen kan bli en ordentlig opptur. 

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Frölunda HC - Brynäs IF S 1,63 - 4,20 - 3,50 H (spillestopp kl. 1855)

Etter to tap på rad, må frölunda slå tilbake hjemme i Göteborg torsdag kveld. Etter den årlige Movembermatchen som Frölunda vant mot Färjestad har laget hatt noen tøffe dager.

Färjestad fikk sin revansje dagen etter da värmläningene vant lørdagens kamp i Karlstad, og Frölunda fortsatte nedturen hjemme mot formsterke Rögle på tirsdag. De tapte 1-2 mot skåningene, og det var første gang på 24 år de tape en hjemmekamp mot Rögle. Nå må Göteborg-laget slå tilbake hjemme i Scandinavium.

Etter kampen mot Rögle var trener Roger Rönnberg greit fornøyd med spillet og energien i laget, så han mente de burde være i stand til å slå tilbake på direkten mot Brynäs som ligger nede på tiendeplass.

Brynäs har tapt tre av de siste fem kampene, men alle tapene har kommet etter spilleforlengelse eller straffeslag. De spilte en bra kamp mot serieleder Luleå sist, men tapte 3-4 på straffeslag.

Frölunda skal ha alle spillerne sine tilgjengelige til denne kampen. Frölunda har slitt foran mål i de siste kampene. Brynäs er sterkere defensivt enn offensivt. Det ligger an til en kamp med lite mål, men jeg tror Frölunda vinner en knapp seier hjemme i Skandinavium. Oddsen er litt kjedelige 1,62, men den funker fint i en dobbel.

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Luleå HF – Linköpings HC 2,10 – 3,95 – 2,45 H (spillestopp kl. 1855)

Luleå er serieleder i den svenske eliteserien i ishockey. De ligger ett poeng foran Vaxjö med én kamp mindre spilt. Laget fra Norrbotten har vunnet syv av ti hjemmekamper så langt. De er solide defensivt, og har kun sluppet inn 41 mål hittil denne sesongen. Det er færrest i SHL.

Det har vært noen dystre uker for Linköping HC. De har kun vunnet to av de siste ti kampene. Lørdagens trepoenger mot Mora var viktig for selvtilliten i laget, og spørsmålet nå er om det har noen effekt når ligaens beste lag er motstander på bortebane.

Linköping sliter med skader på en rekke sentrale spillere. Forwarden Broc Little og backen Lukas Bengtsson er de to tyngste skadefraværene.

De mangler i tillegg backen Almen Bibic og centeren James Wright, og laget har prestert dårlig i flere kamper nå. Det vil være viktig for klubben å få tilbake noen av disse spillere i løpet av kort tid.

Kampen mellom Luleå og Linköpings HC vises på BA+. Klikk her for å se kampen fra klokken 1900.

Linköping ligger før torsdagens match på bortebane nede på en skuffende syvendeplass, men faktum er at LHC likevel henger med i toppen av tabellen, mye takket være en god start på sesongen. Nå står de nemlig med åtte tap på de ti siste kampene, og det er ikke en statistikk Linköping kan være fornøyd med.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

På bortebane har laget bare vunnet tre av ni kamper. De skal virkelig få kjørt seg mot serieleder Luleå, tror jeg.

Den svenske eliteserien er brutalt jevn, og samtidig som to seire kan tilstrekkelig til å gi dem serieledelsen, så kan to tap gjøre at de faller ned til tiendeplass.

Det er ganske beskrivende for årets SHL. Den er veldig jevn.

LHC har to knalltøffe kamper nå, hvor de møter nummer én og nummer to på tabellen. Først ut er serieleder Luleå som er i kjempeform. De har bare tapt tre kamper i hele oktober og november. De skal vinne greit mot et formsvakt Linköping hjemme i Coop Norrbotten Arena på torsdag. Disse lagene har møttes en gang tidligere denne sesongen. Den kampen ble spilt i Linköping i september, og da vant hjemmelaget. Det var imidlertid i den perioden Linköping var i form. Det er de ikke nå, og jeg er sikker på at det er et revansjesugent Luleå-lag som kommer på isen i kveld.


 
Jeg mener at hjemmeseier til 2,10 i odds er et bra spill her. Luleå skal slå et formsvakt og skaderammet Linköping-lag, jeg kan ikke skjønne noe annet, og oddsen er brukbar.

Klikk her for å levere dette spillet