SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rangers er undervurdert

Glasgow Rangers' Josh Windass points upward after scoring a goal against Corinthians during the second half of a Florida Cup soccer match, Saturday, Jan. 13, 2018, in Orlando, Fla. Rangers won 4-2. (AP Photo/John Raoux)

Glasgow Rangers' Josh Windass points upward after scoring a goal against Corinthians during the second half of a Florida Cup soccer match, Saturday, Jan. 13, 2018, in Orlando, Fla. Rangers won 4-2. (AP Photo/John Raoux) Foto:

Av

Over tre ganger pengene på Gerrard og hans Rangers kan vise seg å være dagens beste spill!

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Europa League: Europa-eventyret fortsetter i Sarpsborg

Oddstips Eliteserie-kvalik: Aalesund og Grønner er på vei mot Eliteserien

Oddsdobbel ishockey: Svensk hockeydobbel til over tre ganger innsatsen

V4-lunsj Sverige: Ohlsson viser vei mot lunsjkronene

V5-lunsj Norge: Kan gigafavoritten tape på Momarken?

En ny gnistrende oddstorsdag har vi foran oss. Etter å ha fått servert spennende Mesterliga-fotball i to dager nå, så er det Europa League som står i fokus torsdag. Mange kjente lag skal ut. Blant annet Arsenal, Chelsea, Sarpsborg, Rosenborg og en hel haug til. I tillegg spilles det en meget viktig kvalikkamp om opprykk til Eliteserien mellom Aalesund og Sogndal. Det er masse spillbare objekter å finne, og vi tror denne torsdagen kan bli en ordentlig opptur. 

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Rangers - Villareal H - 3,15 (Spillestopp 20:55)

Gruppe G er meget jevn før alle lagene skal i aksjon i kveld. Det er Villareal som leder med seks poeng, og det kun et poeng foran Spartak Moskva og Rangers. På sisteplass, men med fire poeng, ligger Rapid Wien. Med andre ord, alt kan fortsatt skje i denne gruppen, og kveldens poeng er svært viktige. 

Hvorfor Rangers står til tre ganger pengene i dagens kamp forstår vi lite av. Skottene er nemlig et veldig bra fotballag.  Den første kampen mellom Rangers og Villareal endte 2-2 i Spania. Det var en jevnspilt kamp. Villareal scoret etter 30 sekunder, men Rangers viste moral og utlignet to ganger i andreomgang. Det var en sterk prestasjon. Hjemme mot Rapid Wien tok Rangers en bunnsolid 3-1-seier. Når Spartak Moskva kom på besøk endte det 0-0. Mens når Gerrard sine gutter reiste til Moskva røyk dem på et meget surt 4-3-tap. Her hadde ikke skottene marginene på sin side.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

I den hjemlige serien i Skottland er Rangers på en andreplass, og det kun to små poeng bak erkerival Celtic. Etter at man bare tok en trepoenger på de første fire seriekampene ser ting adskillig bedre ut for blåtrøyene. Laget har vunnet fem av de siste seks seriekampene. Inni der spilte Rangers 1-1 mot Kilmarnock. Det vil si at man er ubeseiret på de siste seks kampene. Dagens oppgjør mot Villareal vil bli jevnt, for det er to lag som holder et ganske likt nivå. Men at spanjolene bare skal ta turen til Skottland og ta tre poeng tror vi faktisk ingenting på. Det er spådd seks grader og regn i Glasgow under kampen, og det er ikke guttene fra Spania fornøyd med.


Villareal er et hyggelig fotballag. Undertegnede satt og fulgte på kampen de spilte mot Betis i helgen. Det var en tam førsteomgang som endte 0-0. Plutselig, kort etter at dommeren hadde blåst igang andreomgang, sto det 2-0 til Villareal. Betis utlignet ikke før klokken hadde passert 90. minutter, men nevnte Betis hadde nok av sjanser. Villareal ble slitne utover i andreomgang, og spilte kun på resultatet. Det var en veldig viktig trepoenger, for det har ikke gått på skinner i LaLiga så langt. En 16. plass er fasiten ( 3-5-5 ).

Den gamle Arsenal-spilleren Santi Cazorla er dog i form for tiden, og dette er veldig viktig for dagens bortelag. Han bidrar med mye klasse fremover, og er en veldig viktig bidragsyter. Men er det nok? Nei, vi tror ikke det!

Begrunnelse H: Dette kommer til å bli en tett batalje, der begge lag vil være på jakt etter en trepoenger. Rangers er ubeseiret på Ibrox i Europa så langt, og det blir en meget tøff oppgave for Villareal. I tillegg er hjemmelaget i veldig god form for tiden. 3,15 på skottene er for høy odds, og må bare spilles.

Klikk her for å levere dette spillet