SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Newcastle har overtaket på West Ham

Newcastle United's Ciaran Clark, left, celebrates scoring against Burnley during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Monday Nov. 26, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)

Newcastle United's Ciaran Clark, left, celebrates scoring against Burnley during the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Monday Nov. 26, 2018. (Martin Rickett/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Newcastle har kun tapt én av de siste 14 kampene mot West Ham på St. James' Park.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Tippetips: Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?

V75 Klosterskogen: Vi jakter førjulskroner i V75

Oddsdobbel Premier League: Fire ganger pengene på engelsk dobbel

Oddsdobbel Premier League: United lager ingen målfest

Oddssingel Premier League: Huddersfield vinner igjen

Oddsdobbel: Vi tror Norge valser over Tyskland

Omtale: Everton – Liverpool, derbyet som kom etter at Liverpool stjal Anfield

Lørdagens oddsmeny er akkurat som vi liker det. Det er proppfullt av fine kamper. Det spilles blant annet seks kamper i Premier League og det er full rulle i Championship, i tillegg spilles det ti kamper i FA-cupen. På kontinentet er det fullt kjør i alle de store ligaene. Advent er også tid for håndball. EM for kvinner i Frankrike er i full gang, og Norge spiller sin åpningskamp mot Tyskland klokken 1500. Her hjemme spilles Lillestrøm og Sandviken cupfinale for kvinner i Telenor Arena.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Newcastle United – West Ham United 2,35 – 3,00 – 2,80 H (spillestopp kl. 1555)

Newcastle fikk en forferdelig start på sesongen. De sto uten seier etter de ti første kampene i 2018-2019-sesongen, og laget lignet en nedrykkskandidat.

Nå har de endelig våknet på St. James' Park. Før landslagspausen klarte de endelig å vinne. De slo Watford 1–0 hjemme i Nordøst-England, og et par uker senere tok de en sterk 2-1-seier mot et formsterkt Bournemouth-lag. På mandag fortsatte de fremgangen da de slo Burnley 2–1 på Turf Moor.

Etter den tredje seieren på rad, ligger The Magpies nå på 13.-plass, fire poeng over nedrykksstreken.

Rafa Benitez sin snuoperasjon på St. James' Park har vært intet mindre enn mirakuløs, og i de neste kampene før jul venter West Ham, Woves, Huddersfield og Fulham. Dette er alle lag som de bør ha mulighet til å ta poeng mot, så det kan bli en innbringende desembermåned for The Magpies.

West Ham har investerte tungt i spillerstallen sin i løpet av sommeren i et forsøk på å løfte laget på tabellen, men så langt har ikke pengebruken brakt suksess til London Stadium.

Sist helg gikk West Ham på et forventet tap mot Manchester City. Fasiten viser at The Hammers nå bare har vunnet én av de siste seks Premier League-kampene. Ja, de har faktisk kun vunnet tre ganger så langt.

Se alle sesongens nye Newcastle-drakter her!

Florian Lejeune, Jamie Sterry og Karl Darlow er alle utre hos Newcastle, mens Paul Dummett, Jamaal Lascelles og Yoshinori Muto er usikre.

West Ham har en lang skadeliste. Winston Reid, Manuel Lanzini, Carlos Sánchez og Andrij Jarmolenko er alle skadet, og i tillegg er viktige Marko Arnautovic og Jack Wilshere usikre.

Selv om Newcastle startet sesongen med ti kamper på rad uten seier, så ligger West Ham nå under Rafa Benitez sitt mannskap på tabellen.

Syv av de siste 13 kampene til West Ham har endt med tap, og på bortebane har kun vunnet én gang.

Statistikken til London-klubben på St. James' Park er dyster. De har tapt de tre siste kampene, og har kun vunnet én av de siste 14 Premier League-kampene i Newcastle.

Den statistikken kombinert med at Newcastle er i form gjør at jeg tror at hjemmelaget beholder alle poengene i lørdagens kamp.

2,35 i odds på vertene er ok. Det er også verdt å merke seg at Newcastle-manager Rafael Benitez har et godt tak på West Ham. De har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene mot London-klubben. Det styrker tipset ytterlige, slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet