SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

LSK kan få trøbbel mot formlaget

Simen Kind Mikalsen og LSK står i fare for å rykke ned. 
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Simen Kind Mikalsen og LSK står i fare for å rykke ned. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto:

Av

Kristiansund står med fem strake seire. Lørdag kveld kan de sende Lillestrøm ut av Eliteserien.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny: 

V75 Leangen: Leangen byr på Gulljackpot i V75

Oddssingel Premier League: Pangstart for Ranieri

Oddssingel: United skal hjelpe oss å doble pengene

Oddssingel Premier League: Liverpool gir gass fra start

Oddsdobbel: Brann har ikke gitt opp sølvmedaljene

Oddssingel Premier League: Spurs sliter på Wembley mot topp seks-lagene

Lørdagskupongen: Bonuspotten skal ut på lørdagskupongen

Lotto: Vinner du med denne Lotto-rekken blir du ikke millionær

Det er et vidunderlig langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Premier League sparkes igang igjen etter landslagspausen og både Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea og Tottenham skal i sving denne lørdagen. I tillegg er det siste serierunde i Eliteserien her hjemme og samtlige kamper har avspark kl 18. Legg til full serierunde i Championship, en rekke kamper fra Bundesliga, det er kamper i Serie A og Ligue 1 og i Spania er det blant annet duket for toppkamp mellom Atletico Madrid og Barcelona. I tillegg er vintersporten og verdenscupen igang og merk også at Bonuspotten skal ut på lørdagens tippekupong.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Lillestrøm - Kristiansund B 4,50 (spillestopp kl 17.55)

Lillestrøm har kun tapt en av sine fem siste seriekamper, men de fire øvrige har alle endt med poengdeling. Livsviktig utligning borte mot Strømsgodset i sluttminuttene på Marienlyst for 14 dager siden. Før siste runde ligger Lillestrøm på sikker plass, på bedre målforskjell enn Start. Taper Lillestrøm denne, så vil laget rykke direkte ned dersom Stabæk tar poeng hjemme mot Strømsgodset. Lillestrøm står med 4-8-2 på Åråsen denne sesongen. Lillestrøm kan stille med sitt beste mannskap.

Drømmer du om å bli Lotto-millionær? Lørdag er det 14 millioner kroner i potten. Leverer kupongen her!

Høytflyvende Kristiansund tok sin femte strake seier da Brann ble slått 3-1 hjemme i Kristiansund for to uker siden. Mange spådde en nedtur for Kristiansund etter den flotte debutsesongen i 2017, men laget har prestert enda bedre denne sesongen. Fire av de sju siste bortekampene er vunnet og de to siste bortekampene er vunnet mot hhv Vålerenga (2-0) og Stabæk (1-0). Aliou Coly soner karantene for bortelaget.

Det endte 0-0 på Åråsen mellom disse lagene forrige sesong. Lillestrøm kommer til få knallhard kamp her og ingen tvil om at Kristiansund kan ta sin sjette strake. Det er ikke lett å begripe hvordan Lillestrøm kan prises så lavt som 1,60. Verdien ligger på borteseier og 4,50 i odds på et lag som jakter sin sjette strake seier må betegnes som sensasjonell odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet