SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool har råd til å tape mot PSG

Liverpool forward Roberto Firmino controls the ball during the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool at Rajko Mitic stadium in Belgrade, Tuesday, Nov. 6, 2018. Red Star won 2-0. (AP Photo/Darko Vojinovic)

Liverpool forward Roberto Firmino controls the ball during the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool at Rajko Mitic stadium in Belgrade, Tuesday, Nov. 6, 2018. Red Star won 2-0. (AP Photo/Darko Vojinovic) Foto:

Av

Liverpool kan tape kveldens kamp mot PSG. De har likevel alt i egne hender foran siste hjemmekampen mot Napoli.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel håndball: En gavepakke fra Norsk Tipping

Oddsdobbel CL: Tottenham må VINNE mot Inter

Oddssingel Championship: Suksessen fortsetter for Frank Lampard & Co.

Midtukekupongen: Midtukekupong med Champions League

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Åtte kamper venter i Champions League, med Paris-Saint Germain mot Liverpool som det soleklare høydepunktet. I tillegg er det som kjent midtukerunde i Championship i England og her spilles det seks kamper onsdag kveld. I tillegg er det fire kamper i Eliteserien for menn i håndball her hjemme. På hockeyfronten er det to kamper i svensk eliteserie og fem kamper i Hockeyallsvenskan. I NHL spilles det fem kamper natt til torsdag.

Utrolige 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Paris Saint-Germain - Liverpool H 2,00 (spillestopp kl 20.55)

Gruppe C lever for fullt og før de to siste rundene kan alle fire lagene gå videre, til og med Røde Stjerne.

Paris Saint-Germain dog (forutsatt at Napoli vinner sin kamp mot Røde Stjerne) helt avhengige av tre poeng mot Liverpool. Skulle det ende uavgjort er laget tre poeng bak Napoli før den avsluttende runden og PSG er bak Napoli på innbyrdes oppgjør. I Ligue 1 er PSG om mulig mer overlegne enn noen gang.

Julegavetips! Se alle sesongens nye Liverpool-drakter her!

14 kamper og 14 seire. Men de har slitt i Champions League. Innledet med å tape 2-3 borte for Liverpool, før det 6-1 seier hjemme mot Røde Stjerne. Men var i trøbbel hjemme mot Napoli i den tredje runden og lå under både 0-1 og 1-2 i den kampen, før Angel di Maria sikret et helt avgjørende poeng tre minutter på overtid. Så ble det 1-1 i Napoli i forrige runde. Verken Neymar eller Kylian Mbappe spilte helgens seriekamp, men de er som ventet friskmeldte til kveldens storkamp. Dani Alves gjorde et etterlengtet comeback mot Toulouse i helgen, men starter neppe her.

Skaff deg drakten til Neymar og Mbappe! Her er alle sesongens nye Paris St. Germain-drakter!

Liverpool på sin side kan "tillate" seg å tape denne og likevel sikre sluttspill med seier hjemme mot Napoli i den siste runden. Liverpool har ikke imponert i sine to spilte bortekamper og begge er tapt (0-1 mot Napoli og 0-2 mot Røde Stjerne). Det ser uansett bra ut mannskapsmessig. Det har vært usikkerhet rundt både Joe Gomez og Sadio Mane, men tirsdag kveld er begge klarert for spill onsdag.

PSG har gått som toget i hjemlig Ligue 1, men de har slitt mer i Champions League. I kveld er det kun seier som gjelder hjemme mot Liverpool og Liverpool har altså tapt begge sine bortekamper hittil. 2,00 på PSG er ikke en odds som bærer preg av at vi nærmer oss julaften, men det er samtidig det mest nærliggende valget og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet