SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan nykommeren sjokkere Bayern?

Football Soccer - Bayern Munich v Wolfsburg - German Bundesliga - Allianz Arena, Munich, Germany - 10/12/16 - Bayern Munich's Thomas Mueller in action  REUTERS/Lukas Barth. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Football Soccer - Bayern Munich v Wolfsburg - German Bundesliga - Allianz Arena, Munich, Germany - 10/12/16 - Bayern Munich's Thomas Mueller in action REUTERS/Lukas Barth. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050 Foto:

Av

Hercules har en oppsiktsvekkende god statistikk mot Barcelona.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

MidtukekupongenMidtukekupong denne uken er litt hummer og kanari. Den består av kamper fra Bundesliga, Serie A, engelsk League One, engelsk FA-cup og spanske cupkamper. 

Den mest interessante kampen på kupongen er utvilsomt toppoppgjøret i Bundesliga mellom overraskelseslaget RB Leipzig og Bayern Munchen, men det er også en spennende kamp i den spanske cupen. Barcelona har slitt mot Hercules. De har tapt de to siste hjemmekampene mot Hercules. Kan de gå på et nytt tap onsdag?

Bonuspotten har vokst. Den som skulle klare å bli alenevinner onsdag får 1,6 millioner kroner kroner inn på kontoen, mens pausepotten ligger på 140 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1955.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Bayern München – RB Leipzig H (UB)

Toppoppgjør i siste serierunden før vinterpausen. Kun målforskjellen skiller Bayern og overraskelseslaget RB Leipzig. Begge lagene har 36 poeng på 15 kamper. Bayern er Bundesligas beste hjemmelag, mens Leipzig er ligaens beste bortelag. Denne blir nok jevn!

2. Hertha Berlin – SV Darmstadt 98 H

Hertha har vært solide hjemme på Olympiastadion. De står med 6-0-1 på de syv første hjemmekampene sine. Darmstadt 98 er tabelljumbo i Bundesliga. En av grunnene er en elendig bortestatistikk. De har tapt alle syv bortekampene og har 4–18 i målforskjell.

3. Hoffenheim – Werder Bremen H (U)

Av lagene i de fem største ligaene i Europa er Hoffenheim og Real Madrid de to eneste lagene som er ubeseiret i ligaen. Men: Hoffenheim har spilt uavgjort i fire av de fem siste ligakampene. De møter et Werder-lag i fremgang. Gjestene er ubeseiret i de fire på rad.

4. FC Köln – Bayer 04 Leverkusen U(B)

Etter en god start på sesongen har FC Köln begynt å dabbe av litt. De står uten seier i de fire siste kampene. Leverkusen er ikke lett å bli klok på denne sesongen. De er fryktelig ustabile. De har kun én seier på de fem siste kampene. Sist sesong vant 2–0 i FC Köln.

5. Ingolstadt – Freiburg H

Ingolstadt har våknet. De har imponert i de to siste kampene, hvor de har vunnet 1–0 mot topplaget RB Leipzig og 2–1 borte mot Leverkusen. De ligger likevel fortsatt på nedrykkskvalik. Freiburg har bare vunnet én gang på bortebane denne sesongen. H bør holde!

6. Inter – Lazio  U(B)

Inter har omsider våknet. De står med to seire på rad før hjemmekampen mot Lazio. De har slitt mot Roma-laget. De har bare vunnet én av de fire siste på San Siro mot dem. Lazio er det beste bortelaget i Serie A, og de har bare tapt én av de siste tolv kampene.

7. Millwall Charlton U

Begge lagene er ute av form. Millwall har to ligatap på rappen. Charlton på sin side har fem kamper på rad uten seier. Det er nøyaktig en måned siden sist de vant en ligakamp. Charlton er sammen med Bradford laget som spiller oftest uavgjort i League One. Ny U?

8. Newport County – Plymouth Argyle B

Omkamp i FA-cupen. Den første kampen for drøye to uker siden endte 0–0. Formen er dårlig for Newport County. De står med fire strake tap i ligaen. Plymouth viser tegn til bedring etter å ha vært nede i en bølgedal. Nå har de to seire på rad. Skal vinne her!

9. Osasuna – Granada U(B)

Spansk cup. Den første kampen endte 1–0 til Granada hjemme i Andalucia. De lklarer seg med uavgjort i Pamplona for å gå videre. Osasuna er inne i en blytung periode. De har tapt de seks siste kampene uansett turnering. Gjestene har et godt tak på Osasuna. 

10. Valencia – CD Leganes H

Spansk cup. Begge lagene ligger i nedrykkssumpen. Valencia har hatt en katastrofalt svak sesong, og ligger à poeng med Sporting Gijon som er under nedrykksstreken. De vant hele 3–1 i den første kampen mot Leganes. Jeg sløser ikke med halvgarderingene her.

11. Deportivo La Coruna – Real Betis H(U)

Spansk cup. Betis vant hjemmekampen 1-0, men de møter et Deportivo-lag som har bitt godt fra seg på hjemmebane, De har kun ett tapå på de fem siste hjemmekampen, og de står med to strake seire før møtet med Betis. Gjestene har tapt de tre siste bortekampene.

12. Barcelona–Hercules H

Spansk cup. Første kampen mellom lagene endte 1–1. Hercules har et merkelig godt tak på Barcelona. De har vunnet tre av de fem siste kampene mot storklubben, hvorav to av seirene kom på Camp Nou. Det gjentar seg neppe onsdag kveld. Denne vinner Barca!