SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan han skape trøbbel for United?

 West Broms Salomon Rondon jubler etter å ha scoret sitt tredje mål mot Swansea.

West Broms Salomon Rondon jubler etter å ha scoret sitt tredje mål mot Swansea. Foto:

Av

Rondon scoret tre mål mot Swansea. Lørdag skal West Brom møte United.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

LørdagsbongenEtter tre 1-1-kamper der Manchester United sløste voldsomt, klarte de å ro i land 1-0 mot Spurs sist helg. Onsdag gjorde de det igjen, de gikk fra 1-1 til 2-1 i sluttminuttene mot Palace, med en herlig scoring av Zlatan, flott satt opp av Pogba. Fortsetter trenden mot West Brom? Tja, «Brommies» vant selv 3-1 mot Swansea etter tre mål av Rondon, så jeg tar med en U.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil.

Innleveringsfristen er lørdag 1555. Lykke til!

1. West Bromwich - Manchester United  (U)B

Når Rondon er god, da er han god! Hattrick i West Bromwich' 3-1-seier mot Swansea onsdag, og da skal selvsagt United passe seg også. De kvernet ut en 2-1-seier, regissert av Pogba og Zlatan, mot Palace i midtuken. Seier i stedet for uavgjort betyr mye for selvtilliten.

2. Stoke - Leicester  H(B)

Stoke må tilbake på vinnersporet, har bare ett poeng på sine to siste. Her kommer en fin sjanse, for Leicester er ikke mulig å bli klok på i ligaen. Mange trodde det hadde snudd da de banket Manchester City 4-2, men så gikk de hen og tapte for Bournemouth.

3. Sunderland - Watford  H

Begge disse lagene har tre tap og én seier på sine fire siste. Tross dette, har hjemmelaget vist den siste måneden at de er i stand til å konkurrere, og de kjempet hardt mot Chelsea (0-1). Skal de overleve, er det slike kamper som dette som bare må vinnes. Jeg tar en sjans.

4. Middlesbrough - Swansea  H

Middlesbrough var til syvende og sist sjanseløse mot Liverpool onsdag, men her er motstanden en helt annen. Swansea og Bob Bradley røk 1-3 borte for West Brom i midtuken. De er stadig innblandet i målrike kamper, men i mangel på garderinger sier jeg H her.

5. West Ham - Hull  H

Det er ingenting som kommer enkelt for West Ham i år, men onsdag klarte det å ro i land en 1-0-seier over et annet hardt kjempende lag, Burnley. Hull gikk fra 3-3 mot Palace til 0-3-tap for Spurs. Jeg tror den lille oppturen fortsetter for Hammers.

6. Burton - Newcastle  B

Så var vi i Championship, der Burton kan takke lagene bak seg – og deres svake form – for at de selv ikke har havnet under streken. Står med to strake tap. Newcastle er tilbake på vinnersporet, og skal selvsagt vinne denne også.

7. Blackburn - Reading  U(B)

Blackburn hadde en bedre periode for litt siden, men den siste uken har de gått på to tap. Men både mot Preston og sterke Brighton sist scoret de to mål. Reading er helt oppe på 3. plass, men har tapt to av de tre siste. Og jeg tror ikke de holder seg der oppe.

8. Leeds - Brentford  H(B)

Er det håp for Leeds likevel? Nå er rett nok deres noe tvilsomme eier, Massimo Celloino, bøtelagt og suspendert i halvannet år av FA, men sportslig går det bedre enn på lenge. Brentford har vunnet to på rad etter en dårlig periode, og var sterke tidlig i sesongen.

9. Sheffield Wednesday - Rotherham  H

Sheffield Wednesday er oppe på playoff etter tre seire på de fire siste. Nå er jo dette et lag en egentlig aldri skal stole på, men hjemme mot bunnlaget i Championship er det verdt å ta sjansen. Selv om Rotherham yppet seg mot Fulham tirsdag...

10. Fulham - Derby  (HU)B

Hos Fulham er Stefan Johansen endelig i storslag, det kan til og med komme landslaget til gode! Nordlendingen har scoret i tre kamper på rad, og Fulham lukter på playoff. Men Derby er i kalasform, og har blant ligaens beste mannskap. Veldig vanskelig, B i utgang.

11. Bristol City - Preston  B

Bristol City er inne i en elendig periode, med fem tap på de seks siste. Fortsetter de slik, havner de fort i nedrykksstriden, og det er jo ikke usannsynlig. Er ikke noe storlag. Preston presterer jevnt middels for tiden, og i siden vi trenger en gardering i bånn, sier jeg B.

12. Wigan - Ipswich  U(B)

Wigan har tapt sine tre siste, og er nå nest sist. Men de tre tapene har alle kommet mot sterke lag, mens de nå tar de imot en ruskete gjeng. Ipswich er langt unna det de har vært de siste årene, så jeg vil faktisk si at dette er en U i utgang.