SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Barcelona gå på en cupskrell?

Britain Football Soccer - Celtic v FC Barcelona - UEFA Champions League Group Stage - Group C - Celtic Park, Glasgow, Scotland  - 23/11/16 Barcelona's Lionel Messi after the game Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Britain Football Soccer - Celtic v FC Barcelona - UEFA Champions League Group Stage - Group C - Celtic Park, Glasgow, Scotland - 23/11/16 Barcelona's Lionel Messi after the game Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av

Barcelona har en tøff bortekamp i cupen i Baskerland.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

MidtukekupongenNorsk Tipping har holdt igjen midtukekupongen til tordag. Midtukekupong denne uken er en rundreise i europeisk fotball. Det er FA-cup og League Two i England, Copa del Rey i Spania, spansk La Liga og Segunda Division, skotsk Premiership, fransk cup og én kamp fra nest øverste nivå i Belgia.

To av kampene spilles torsdag, mens de øvrige kampene spilles fredag.

Det er greit å innrømme det med en gang. Denne kupongen er vanskelig, veldig vanskelig. Men vi har analysert den etter beste evne.

Bonuspotten er oppe i 2,9 millioner kroner, mens pausepotten ligger på 110 000 kroner.

Bonuspotten i Tipping passerer straks tre millioner kroner og vil da gå til fordeling til alle med tolv rette. Men du får en sjanse til å ta den alene på Midtukekupongen torsdag.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. West Ham – Manchester City B (U)

FA-cup, 3. runde. West Ham flyttet fra Upton Park til London Stadium før sesongen, men de har ikke funnet seg helt til rette. De har skuffet på hjemmebane. City har ikke vunnet på de to siste bortekampene mot West Ham. City har 7-0-3 borte i Premier League. 

2. Doncaster Rovers – Portsmouth H (UB)

Toppoppgjør i League Two i England. Doncaster topper tabellen med 49 poeng, Portsmouth ligger på fjerdeplass syv poeng bak. Begge lagene vant 1–0 i sine respektive hjemmekamper på mandag. Doncaster har ikke tapt mot Pompey på de tre siste kampene.

3. Athletic Bilbao – Barcelona B (U)

Regjerende cupmester Barcelona reiser til Baskerland i åttendedelsfinalen i cupen. Disse lagene møttes også i cupen sist sesong. Den gangen var det i åttendedelsfinalen, og da vant Barca 2–1 på San Mamés. Athletico er sterke på hjemmebane. De står med 6-1-1.

4. Espanyol – Deportivo La Coruna H

Espanyol har et godt tak på Deportivo hjemme i Barcelona. De har vunnet fire av de fem siste hjemmekampene mot Galicia-laget. RCDE Stadium har vært en dårlig bane for Deportivo. De har faktisk ikke scoret på de fem siste bortekampene mot Espanyol.

5. Valladolid – CF Reus Deportiu H(B)

Valladolid ligger nede på en skuffende 13.-plass i Segunda Division, men de har bare to poeng opp til Huesca på playoff. De har en brukbar hjemmestatistikk, hvor de står med 5-2-2. Nå møter de et av ligaen beste bortelag. Reus har tatt 14 av 27 poeng borte.

6. Almeria – Getafe B

Getafe rykket ned fra La Liga sist sesong. De trenger en seier mot nedrykkstruede Almeria om de skal henge med i kampen om direkte opprykk. Madrid-laget ligger på tredjeplass, seks poeng bak serieleder Levante. Getafe har kun ett tap på de tolv siste kampene.

7. Numancia – Huesca U(H)

Det stinker U lang vei av denne matchen. Numancia har en grei hjemmestatistikk. De står med 5-3-2 så langt, men i denne kampen møter de Huesca som er et av lagene som spiller mest uavgjort på bortebane i ligaen. De har spilt uavgjort i fem av ti bortekamper.

8. Mallorca – Mirandes U

Mallorca er under nedrykksstreken, og de har ikke vunnet på de tre siste hjemmekampene. Mirandes har ennå ikke vunnet på bortebane. De står med 0-4-5 denne sesongen. Tre av de fem siste kampene mellom disse lagene har endt med poengdeling. Ny U?

9. Hibernian – Dundee United  H(U)

Toppoppgjør på nest øverste nivå i Skottland. Hibs topper tabellen, ett poeng foran Dundee United som rykket ned sist sesong. Edinburgh-vertene har kun tapt to av de siste ti hjemmekampene mot Dundee U, men seks av kampene har endt uavgjort. Vrien match!

10. Monaco – AC Ajaccio H

Topplaget i Ligue 1 møter et av bunnlagene i Ligue 2 i cupen. Gjestene har kun én seier på de åtte siste seriekampene. Monaco på sin side har kun ett tap på de ti siste. Hjemme på Stade Louis II har Monaco ikke tapt mot AC Ajaccio på de siste fem oppgjørene. Solid H!

11. Avranches – Stade Lavallois B

To lag som sliter i hver sin divisjon. Avranches ligger nede på niendeplass på tredje nivå i Frankrike. De har kun én seier på de siste ni kampene. Laval ligger under nedrykksstreken i Ligue 2. De har to poeng opp til Tours på trygg plass. Gjestene skal fikse avansement!

12. Royal Antwerp FC–KSV Roeselare U

Toppkamp på nest øverste nivå i Belgia. Roeselare er i flytsonen. De har vunnet ni av de ti siste kampene. Antwerpen tar flest poeng hjemme, men de tapte mot Roeselare (1–2) så sent som i november. Roeselare har bare vunnet én av de siste syv kampene i Antwerpen.