SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Jakter julebonus i Italia

Football Soccer - Inter Milan v Frosinone - San Siro stadium, Milan, Italy- 22/11/15  Inter Milan's Jonhatan Biabiany (R) in action against Danilo Soddimo of Frosinone  REUTERS/Alessandro Garofalo

Football Soccer - Inter Milan v Frosinone - San Siro stadium, Milan, Italy- 22/11/15 Inter Milan's Jonhatan Biabiany (R) in action against Danilo Soddimo of Frosinone REUTERS/Alessandro Garofalo Foto:

Av

Her er dobbelttipset til julaften.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsSelv om det er julaften, så er det et velfylt oddsprogram Norsk Tipping har skrapt sammen. Det domineres av at det spilles full runde i italiensk Serie B. I tillegg spilles det blant annet kamper i Skottland og Tyrkia. Lørdag kveld spilles det full runde i amerikansk football, NFL.

Lørdagskupongen: Jo da, det spilles fotball julaften!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Frosinone – Benevento Calcio H

Italiensk, Serie B. Statistikken taler sitt tydelige språk. Den sier U. De fire siste oppgjørene mellom disse klubbene har nemlig endt med poengdeling.  

Begge lagene viser fin form. Frosinone har bare tapt én av de siste tolv kampene, mens Benevento er ubeseiret i de siste åtte kampene. På de åtte kampene har de bare sluppet inn to mål.

Frosinone har vært sterke på hjemmebane. De står med 6-2-2 så langt og 17–11 i målforskjell. Hellas Verona har en vanskelig bortekamp mot Carpi denne serierunden, og det er ikke utenkelig at Frosinone med seier kan klatre til topps i Serie B. Det burde være en god motivasjon. Samtidig vil de få en luke til lørdagens motstander som ligger på tredjeplass. Dette er på mange måter en sekspoengskamp.

Benevento har overrasket positivt etter opprykket, men det er først og fremst en imponerende hjemmestatistikk som gjør at de ligger oppe på tredjeplass før lørdagens serierunde. På bortebane står de med 2-4-3. Borteseirene har kommet mot Bari (4–0) og Ternana (1-0).

Jeg vet at U-faren er overhengende i denne kampen, og statistikken sier også at hele 36,4 prosent av kampene i denne ligaen har endt uavgjort denne sesongen. Det er en stor andel. Slik sett burde jeg være advart, men jeg må stole på magefølelsen. Den sier at jeg bør satse på hjemmeseier. Frosinone rykket ned fra Serie A etter sist sesong, og de har et lag med mye Serie A-erfaring. De skal være i stand til å vinne denne hjemmematchen. H gir 2,05 i odds.

Den italienske Serie B-runden starter slik at du akkurat får levert kupongen før du går i kirken på julaften. Spillestopp er klokken 1455.

Spal 2013 – Ternana Calcio H

Italiensk, Serie B. SPAL har imponert etter opprykket til Serie B. De ligger på en flott fjerdeplass med 32 poeng, bare tre poeng fra Frosinone er på direkteopprykksplass.

SPAL tapte 1–3 på bortebane mot Vercelli i forrige serierunde, men på hjemmebane er de bunnsolide. Hjemmestatistikken viser 6-2-1. Samtidig har de scoret 20 mål hjemme på Stadio Paolo Mazza. Kun serieleder Hellas Verona har scoret like mange mål på hjemmebane som dem.

Ternana har god grunn til å skjelve i buksene før denne bortekampen. De har nemlig ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen. De står med fem uavgjorte og fire tap på fremmed gress så langt. 

Sist disse to lagene møttes var i 2011/2012-sesongen. Den gangen vant SPAL. Jeg tror de tar en ny seier lørdag. Ternana har bare vunnet fire av 19 kamper denne sesongen, og de ligger på nedrykksplass.

SPAL vil nok være motivert av egne fans og muligheten til å klatre opp til tredjeplass på tabellen. All statistikken taler til fordel for SPAL. Hjemmeseier gir 1,57 i odds. Denne kan ikke spilles som singel, men vi bruker den i en dobbel.

Dobbelttipset på julaften blir SPAL + Frosinone. Det belønnes med flotte 3,22 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1455.

Her er vårt dobbelttips 24. desember:

Frosinone – Benevento Calcio 2,05 – 2,85 – 3,10 H

Spal 2013 – Ternana Calcio 1,57 – 3,15 – 4,80 H

Total odds: 3,22