SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hull er elendige på bortebane

Football Soccer Britain - Hull City v Crystal Palace - Premier League - The Kingston Communications Stadium - 10/12/16 Hull City's Robert Snodgrass celebrates scoring their first goal from the penalty spot  Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Football Soccer Britain - Hull City v Crystal Palace - Premier League - The Kingston Communications Stadium - 10/12/16 Hull City's Robert Snodgrass celebrates scoring their first goal from the penalty spot Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av

Her er mandagens dobbelttips!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsSpillsenteret fikk en god start på det nye året. Det første oddstipet i 2017 gikk inn med premie. Både Tottenham og Salford innfridde på 1. nyttårsdag. Det ga 3,00 i odds (100 kroner i innsats).

For en herlig tippemandag. Kampene i England kommer tett som hagel rundt jul og nyttår, og mandagens oddsprogram er stappfullt av kamper fra England. Det spilles kamper i Premier League, Mesterskapseriem, League One og League Two.

Mandagskupongen: Skal Newcastle sprekke?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

West Bromwich Albion - Hull City H

Engelsk, Premier League.  Etter to vanskelige kamper mot Manchester United og Arsenal, som begge endte med tap, imponerte West Brom i lørdagens bortekamp mot Southampton.

De viste styrke da de snudde 0-1 til 2-1-seier. Shane Long ga Southampton ledelsen i det 41. minutt, men West Brom slo tilbake to minutter senere med Matt Phillips. Hal Robson-Kanu scoret 2-1-målet fem minutter ut i annen omgang. Selv om de hadde minst ballinnehav, så fortjente de seieren på St. Mary's.

West Bromwhich ligger på en åttendeplass på tabellen med 26 poeng. De er tolv poeng over nedrykkssonen, og det gjør de spiller de neste serierundene uten samme presset.

Tony Pulis vil antakeligvis gå ut i en 4-2-3-1-formasjon med Rondon på topp, men West Brom har også andre sterke offensive spillere i McClean, Morrison og Phillips.

Angriperen Saido Berahino er ute i denne kampen, men han er også det eneste skadefraværet i denne matchen.

Med tre uavgjorte og fire tap på de syv siste serierundene kan ingen i Hull City være fornøyd med situasjonen. Laget ligger på nest sisteplass med bare 13 poeng på de 19 første kampene. De har bare ett poeng mer enn Swansea som er tabelljumbo.

I forrige serierunde viste de tegn til bedring i kampen mot Everton, hvor de klarte 2-2. De ledet faktisk to ganger i den kampen.  

På bortebane har Hull vært rett og slett elendig. De er ligaens dårligste bortelag. Statistikken viser 1-1-7, og de har bare scoret fem mål på bortebane.

Gjestene vil antakeligvis spille med Mbokani som spiss, pluss med Snodgrass som offensiv støtte.

Keeper Allan McGregor er usikker. De mangler også Abel Hernandez og Will Keane.

Hull har tapt de syv siste bortekampen i Premier League, og jeg tror de går på sitt åttende tap mandag. West Brom vinner til 1,72 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Doncaster Rovers - Stevenage H

Engelsk, Legaue Two. Doncaster henger med i kampen om direkte opprykk fra League Two. De ligger på en fin tredjeplass med 46 poeng, to poeng bak serieleder Plymouth.

Yorkshire-klubben viser glimrende form. De har bare tapt én av de siste ni kampene.

Det er sønnen til tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson som leder laget. Darren Ferguson har tidligere vært manager i Peterbrough og Preston før han tok over Doncaster i oktober 2015. Han klarte ikke å forhindre at laget rykket ned fra League One, men målet er å gjøre oppholdet så kort som overhode mulig.

Hjemme på Keepmoat Stadium har Doncaster fortsatt til gode å tape denne sesongen. De står med 8-3-0 og 22-10 i målforskjell på hjemmebane så langt denne sesongen.

Doncaster står med to seire og én uavgjort i de tre siste kampene. De har vunnet 1-0 både mot Notts County og Grimsby, mens i forrige serierunde ble det 1-1 borte mot Mansfield.

James Coppinger er tilbake hos Doncaster. I tillegg er nysigneringen Alfie May på plass i stallen. Gary McSheffrey, Mitchell Lund, Luke McCullough og Aaron Taylor-Sinclair er alle ute for Rovers.

Darren Sarlls Stevenage virker litt ute av form. De har tapt tre av de fire siste kampene. Pussignok har de tapt de tre siste hjemmekampene sine, men vunnet de tre siste på bortebane.

Statistikken viser at de liker seg bedre borte enn hjemme denne sesongen. De har faktisk tatt dobbelt så mange poeng borte som hjemme så langt.

Det er ikke lenge siden sist Stevenage møtte Doncaster. Da tapte 3-4 på hjemmebane. Jeg venter en ny seier til hjemmesterke Doncaster. Det gir 1,70 i odds, og det funker fint i en dobbel.

Mandagens dobbelttips er West Brom + Doncaster. Denne dobbelen belønnes med 2,92 i odds. Vi føler oss så sikker på denne at vi klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips mandag 2. januar:

West Bromwich Albion - Hull City 1,72 - 3,35 - 4,30 H

Doncaster Rovers - Stevenage 1,70 - 3,35 - 3,80 H

Total odds:  2,92