SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Heftig dobbel til 5,02 i odds

Britain Football Soccer - Rangers v Hibernian - William Hill Scottish Cup Final - Hampden Park, Glasgow, Scotland - 21/5/16
Andy Halliday celebrates with Kenny Miller after scoring the second goal for Rangers
Reuters / Russell Cheyne
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Britain Football Soccer - Rangers v Hibernian - William Hill Scottish Cup Final - Hampden Park, Glasgow, Scotland - 21/5/16 Andy Halliday celebrates with Kenny Miller after scoring the second goal for Rangers Reuters / Russell Cheyne Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av

Vi kombinerer fotball og ishockey.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsBAs oddstipper er i form om dagen. Tirsdag traff vi på dobbelttips med Columbus og Liverpool (0-1 i handikap). Det ga 3,31 i odds. I tirsdagens andre dobbelttips traff vi på Derby, men SKA St. Petersburg mistet ledelsen helt på tampen. Dermed ble det ikke gevinst. Vi har likevel et fint overskudd så langt denne uken.

Onsdagens oddsprogram er ganske labert for dem som tipper på fotball. Høydepunktet er Southampton – Tottenham på St. Mary's. For de hockeyinteresserte er onsdagen derimot en fest. Det spilles full runde i den norske eliteserien, og det er et variert utvalg med kamper fra hele Europa. Natt til torsdag spilles det også flere kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto

St Johnstone - Glasgow Rangers B

Skotsk, Premiership.  St. Johnstonee ligger på femteplass, og mye skal gå galt om de ikke tar enplayoffplass. De siste kampene viser at de har ambisjoner om å gå inn i playoffen med så mange poeng som overholde mulig.

St Johnstone er ubeseiret i de fire siste kampene, og med tre poeng i onsdagens kamp vil de bare være fire poeng bak Aberdeen på tredjeplass. De slo Kilmarnock 1-0 på bortebane.

Det blir ikke like enkelt å slå Rangers. Den gamle storklubben er i ferd med å finne seg selv. De ligger på annenplass i Premiership, men de er 14 poeng bak Celtic med én kamp mer spilt.

Rangers viser glimrende form. De slo bunnlaget Inverness 1-0 på hjemmebane tidligere denne uken. Det var lagets fjerde seier på rad. Glasgow-klubben er bunnsolide hjemme på Ibrox, hvor de står med 7-3-0 og 15-4 i målforskjell. På bortebane har de vært mer ujevne. Bortestatistikken viser 4-2-3 og 11-14 i målforskjell.

De må skjerpe seg på bortebane om de skal sikre annenplassen i ligaen.

Coulson, Davidson og Gilchrist er ute hos St Johnstone. Glasgow Rangers mangler Rossiter og Kranjcar, mens Lee Wallace er usikker.

Rangers er i kjempeform, men de skal spille Old Firm mot Celtic kommende helg. Spørsmålet er hvilken innvirkning den kampen vil ha på dem i denne matchen.

St Johnstone er en had nøtt å knekke, og de er i god form. Rangers har ikke vært like dominerende på bortebane som hjemme på Ibroxi. Jeg tror likevel på en knapp borteseier til 1,88 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Florida Panthers - Toronto Maple Leafs B

NHL, ishockey. Det har vært noen tøffe uker for Florida Panthers, som bare har vunnet tre av de siste elleve kampene. De regjerende Atlantic Division-mesterne ligger på femteplass i divisjon, ett poeng foran Toronto Maple Leafs.

Florida tapte de to siste kampene før julepausen. Vel, pause er det muligens drøyt å kalle det. De fikk tre dager fri. Nå er NHL i gang igjen. De tapte 3-4 etter straffeslag mot Detroit. I den kampen mistet de en tomålsledelse. Enda verre var det at Reilly Smith pådro seg en hjernerystelse og må hvile i ti dager.

Toronto på sin side vant de to siste kampen før julepausen. De slo Colorado og Arizona med til sammen 10-1. Kanadierne har vunnet de to første møtene med Florida denne sesongen. Sist lagene møttes i Sunrise vant Toronto hele 6-1.

Alle som følger med ishockey vet hvor viktig målvaktene er. Maple Leafs-målvakt Frederik Anderson er i god form. Han har sluppet inn to mål eller mindre i fem av de siste seks kampene han har startet.

Offensivt er det rookien Mitch Marner og den spilleren som ble først draftet Auston Matthews som herjer. Begge har 26 poeng. Matthews er virkelig het om dagen. Han har scoret ti av sine 16 mål i de 14 siste kampene.

Panthers må gjøre endringer etter at Smith ble skadet. Det kan slå positivt ut, men jeg tviler. Jeg tror Toronto vinner i natt. Florida virker å være helt ute av form.

Jeg synes borteoddsen fra Norsk Tipping er altfor god til å la stå ubrukt. 2,67 i odds er bra.

Tirsdagens dobbelttips er Rangers + Toronto Maple Leafs. Det gir herlige 5,02 i odds. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips onsdag 28. desember:

St. Johnstone - Rangers 3,35 - 3,15 - 1,88 B

Florida Panthers - Toronto Maple Leafs 2,00 - 3,70 - 2,67 B

Total odds: 5,02